AK Partili Hamza Dağ açıkladı: Cumhurbaşkanımız yerel seçimler için talimatı verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Haber7'ye verdiği röportajda, "28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız Kısıklı'daki konutundan çıktığı andan itibaren bu talimatı bizlere verdi. Biz seçim için strateji ekibimizi oluşturduk." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2023 14:53 GÜNCELLEME 04.07.2023 15:09 SİYASET
AK Partili Hamza Dağ açıkladı: Cumhurbaşkanımız yerel seçimler için talimatı verdi
AK Partili Hamza Dağ açıkladı: Cumhurbaşkanımız yerel seçimler için talimatı verdi

Hamza Dağ Kanal7 Medya Grubu'na bir dizi ziyarette bulundu.  Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman, Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Haber7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günay  görüşmede yer aldı.

"CUMHURBAŞKANIMIZ TALİMATI VERDİ"

Ziyareti sırasında Haber7 muhabiri Yavuz Selvi'ye röportaj veren Dağ, "Çok önemli bir seçimi geride bıraktık.  Türkiye siyasi hayatı ve tarihi açısından çok kritik bir seçimdi. Allah' a hamd olsun, Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde milletimizin teveccühü, Rabbimizin yardımıyla bu kritik seçimi geride bıraktık.  Bir seçim biter, bizim için diğer seçimin hazırlıkları hemen başlar. 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız Kısıklı'daki konutundan çıktığı andan itibaren bu talimatı bizlere verdi. Biz genel merkezde seçim için strateji ekibimizi oluşturduk.  Onun çalışmalarını, toplantılarını her hafta yapıyoruz.  Önümüzde kongre süreci olacak.  Hem kabinenin oluşması, hem grup yönetiminin oluşması şimdi de kongre süreci ile birlikte genel merkezde Cumhurbaşkanımız uygun gördüğü değişikliklerle seçimlere hazırlanıyoruz. Şu an strateji ekibiyle onun çalışmalarına başladık.  Bu AK Parti'nin beşinci yerel seçimi olacak. Bugüne kadar hepimizin bir tecrübesi var. Sahada da masada da tecrübesi var.  Sahadaki ve masadaki tecrübeyi hayata geçirecek ve bu yerel seçimlerde diğerlerinde olduğu gibi iyi bir neticeyle ayrılacağımızı düşünüyoruz. 

"REHAVET YOK"

Karşı tarafın seçim sonrası içine düşmüş olduğu, değişim ve değişmeme süreci koltukta kalma ve kalmama süreçleri bizi çok fazla ilgilendirmiyor.  Tabii ki siyasi rakiplerimiz olduğu için onları takip ediyoruz.  Ancak kendimize odaklı şekilde bakıyoruz.  Rehavet yok. Üstünde durduğumuz en önemli nokta bu.  Bunun üzerinde durarak ve tecrübeyi de hayata geçirerek ve rehaveti hayatımın hiçbir anında değerlendirmeyerek, çok büyük bir konsantrasyonla 31 Mart 2024 seçimlerine hazırlanıyoruz." açıklamalarında bulundu. 

 

KAYNAK : Haber7
Yavuz Selvi Haber7.com - Muhabir editör
Haber 7 - Yavuz Selvi

Editör Hakkında

İstanbul Medipol Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Daha sonra aynı bölüm ve üniversitede yüksek lisansa başladı. 6 ay Haberler.com'da gündem editörü olarak çalıştı. Mart 2023'ten itibaren ise Haber7.com'da muhabir olarak çalışmasına devam etmektedir.
YORUMLAR 66 TÜMÜ
  • Diriliş 9 ay önce Şikayet Et
    Ekrem Yavaş Sındırgı Belediye Başkanı..Bu arada Kuva-yı Milliye Müzesi Müdürlüğü’nün Zarar Tespit Komisyon Raporuna göre; kazı sırasında birçok kültür varlığının zarar gördüğü, iki parça halindeki lahitin taşıma sırasında kırılarak parçalandığı da belirlendi. Çıkarılan arkeolojik buluntuların bir kısmının da Müzehan'a taşındığı.. kaçakçı baskan istemiyoruz.
    Cevapla
  • Türkiye Yüzyılı* 9 ay önce Şikayet Et
    Yeniden Refah partisi seçimlerde çok etkisi oldu. yeniden refah yaklaşık % 3 lük bir oy aldı yeniden refah grup mecliste haftalık konuşmaları için Fatih Erbakan tüm meclisteki partilere çağrıda bulunmalı kendi bünyesine 20 kişi toplayıp proje ve icraatlarını halka duyurmalı özellikle genç ve farkli görüşlü milletvekiller olması çok verimli olur.
    Cevapla
  • temel 9 ay önce Şikayet Et
    secimleri bos verin daha zaman var bu nafaka konusu ne olacak neyi bekliyorsunuz onu deyin
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Ak partiyi yöneten değerli kardeşlerim bütün teşkilatları yenilenmeli bütün belediye başkanları yeni sıfır yıpranmamış isimlerden olmalı, bu partide hücre yenilenmesi olmazsa Çan eğrisi aşağı doğru gidiyor yapmayın.Türkiye'de en çok oy kaybeden il Sivas ve elazığ düşünebiliyor musunuz.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Herkes buradan Nasıl EMEKLİ oluruz diye yazıyorlar. BU devlete yazık 40-50 yaşında emekli olmak demek memleketi çok büyük sıkıntılara sokar. Emekli olunması gereken yaş en asgari 55 den aşağı olmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR