400 fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında! Aralarında Kılıçdaroğlu da var!

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi ardından milletvekili seçilemeyenlere ait 400 fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı. İçlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fezlekesi de yer alıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2023 20:41 GÜNCELLEME 06.07.2023 10:24 SİYASET
400 fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında! Aralarında Kılıçdaroğlu da var!
400 fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında! Aralarında Kılıçdaroğlu da var!

14 ve 28 Mayıs'ta yapılan tarihi seçim sürecinin ardından milletvekili seçilmeyenlere yönelik 400 fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavclığı'na ulaştı. Arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu eski milletvekillerine ait fezlekelere ilişkin soruşturmalar, Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilileri tarafından yürütülecek.

400 FEZLEKE ANKARA'YA ULAŞTI

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi ardından milletvekili seçilemeyenlere ait 400 fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı.

Milletvekili seçiminin ardından milletvekili seçilemeyerek dokunulmazlıkları sona eren 27. dönem milletvekillerine ait fezlekeler, TBMM Başkanlığı tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştırılması için Cumhurbaşkanlığına iade edildi. Çoğu eski HDP milletvekillerine ait fezlekeler, Cumhurbaşkanlığındaki işlemin ardından Adalet Bakanlığına, ardından soruşturmaların tamamlanması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosuna gönderildi.

PARLAMENTER SUÇLARI SORUŞTURMA BÜROLARINA GÖNDERİLDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen toplam 400 fezlekeden Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosundaki tasnifin ardından ilgili soruşturma bürolarına gönderildi.

FEZLEKELERİN ARASINDA KILIÇDAROĞLU DA VAR

Arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu eski milletvekillerine ait fezlekelere ilişkin soruşturmalar, Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilileri tarafından yürütülecek.

KAYNAK : sabah
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 83 TÜMÜ
  • Taycan 9 ay önce Şikayet Et
    evde MUTFAK hapsi verilsin , en sevdigi yer nasilsa !
    Cevapla
  • hüsnü 9 ay önce Şikayet Et
    siyasetçiler niye hapse atılamıyo kim olrsa olsun suç işleyene gereken yapılmalıdır
    Cevapla
  • Tay fun 9 ay önce Şikayet Et
    Bunkar Bunlar Turk deyil, bunlar, amarikanin, sorusun, Mossad, alman gizli servisi, ingiliz, fransiz in, belirledigi, ve arkasinda durdugu, dini irki kesinlikle turk olmayan mankurtlar, Kemal kilicdaroglu, canan kaftancioglu, ekrem imamoglu, can dundar pkk ve chp nin cogunlugu. Onun icin yargilama zor ve mesakatli oluyor, egerki bunlar Turk ve musluman olsa idi aninda fisi cekilirdi.
    Cevapla
  • Anadolu 9 ay önce Şikayet Et
    Önce dünya'da hesap günü..!
    Cevapla
  • hhüseyin 9 ay önce Şikayet Et
    Tüm yalanların ve memlekete verdiği zararların hesabını sorun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR