Cezaevinden çıkıp, eski eşini sokak ortasında katletti!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 1 ay önce cezaevinden çıkan Murat Utuş (36), yolunu kesip, tartıştığı eski eşi Esma Kalenderli'yi (30) tabanca ile vurarak öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 06.08.2023 15:09 GÜNCELLEME 06.08.2023 15:27 SİYASET
Cezaevinden çıkıp, eski eşini sokak ortasında katletti!
Cezaevinden çıkıp, eski eşini sokak ortasında katletti!

Esma Kalenderli, 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve 'uyuşturucu ticareti yapma' suçundan cezaevinde olan eşi Murat Utuş'tan boşandı. Esma Kalenderli, boşanmanın ardından 3 çocuğu ile ailesinin yanına yerleşti.

Murat Utuş ise 1 ay önce cezaevinden tahliye oldu. İddiaya göre; boşanmayı hazmedemeyen Murat Utuş, bu sabah alışveriş için evden çıkan Esma Kalenderli'yi Atatürk Bulvarı'nda yolunu kesti. İkili arasında tartışma çıktı.

Bu sırada Murat Utuş, üzerinde taşıdığı tabanca ile eski eşine peş peşe ateş açtı. Esma Kalenderli kanlar içinde yere yığılırken, Murat Utuş ise kaçtı. Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Esma Kalenderli, kurtarılamadı.

Kaçan Utuş ise kısa sürede polis ekiplerince gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Kayıboyulular 8 ay önce Şikayet Et
    İdam şart. Müslüman ülkede idam olmaz olur mu ya. Görüyorsunuz bu gün iki kadı cinayeti ile 4 yaşında kadının masum çocuğu. Türkiye de insanların çoğunluğu ibadet etmediği bundan dolayı camiilere gitmediği böyle olunca da dini telkin ve vaazlardan yararlanmadığı için dini yönleri cahil kalıyor. Ne diyor islam bir kişiyi öldüren bütün insanları öldürmüş, bir kişiyi de kurtaran tüm insan
    Cevapla
  • MaKuS 8 ay önce Şikayet Et
    Aciz devletlerin caydırıcı cezası yok - idam gibi . İlk celsede ipe gönderinde ortalık durulsun .
    Cevapla
  • Osman 8 ay önce Şikayet Et
    Avrupa ya yaklaşmak ve İslamdan uzaklaşmak netice ortada, Allah CC buyuruyor, kısasta hayat vardır. İdam gelmedikçe hiç bir çözüm olmaz. Yemin ederim çözüm olmaz.
    Cevapla
  • Ertuğrul 8 ay önce Şikayet Et
    İdaaaamm yeter artık kısas a kısas olmadıkça düzen adil olmayacak
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 8 ay önce Şikayet Et
    Çare Şeriat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR