Faik Öztrak'ın yerel seçim hakkındaki sözleri sosyal medyanın gündeminde

CHP'den 6 dönemdir milletvekilliği yapan Parti Sözcüsü Faik Öztrak, değişimin olacağını iddia etti. Öztrak'ın ayrıca Bursa, Balıkesir ve Konya gibi illeri kazanacaklarını iddia etmesi sosyal medyada gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2023 16:59 GÜNCELLEME 19.08.2023 17:41 SİYASET
Faik Öztrak'ın yerel seçim hakkındaki sözleri sosyal medyanın gündeminde
Faik Öztrak'ın yerel seçim hakkındaki sözleri sosyal medyanın gündeminde

Seçim yenilgilerinden sonra değişim tartışmalarının daha da arttığı CHP'de kurultay sürecine giderken kongreler düzenlenmeye devam ediyor. 

Bu kapsamda düzenlenen Çeşme Kongresi'ne, Parti Sözcüsü Faik Öztrak da katıldı. Konuşma da yapan Öztrak, seçim yenilgisiyle ilgili ilginç değerlendirmelerde bulundu. Öztrak, "Seçimleri kazanamadık. 'Biz kaybetmedik' dediğimiz zaman kızıyorlar. Yere düşüp kalkamıyorsanız kaybetmişsinizdir. Kongrelerimizle ayağa kalkıyoruz" dedi. 

Yerel seçimlerde tarihi başarıya imza atacaklarını iddia eden Öztrak, "Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya’yı bile alacağız. Göreceksiniz!” ifadelerini kullandı. 

Seçim döneminde adaletsizlikler olduğunu da öne süren CHP Sözcüsü, duygusal kopuşun en büyüğünün iktidar cephesinde yaşandığını iddia etti. 

GENEL SEÇİM AŞAMA, YEREL SEÇİM SONUÇMUŞ

"Değişim" mesajı da veren Öztark, şunları söyledi: 

"Bu seçim bir aşamaydı 2024’teki seçimler ile sonuçlanacak. Karşı tarafa yenilgi yaratabilirsek her şey değişecek. Bu seçimde genel başkanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu 25.5 milyon seçmenin oyunu aldı. 30-35 milyon oy olarak AKP’nin gidişinin önünü açacağız.”

 Dün Kılıçaroğlu, bugün İmamoğlu! Anketçiler muhalifleri gazlamak için yine sahada Dün Kılıçaroğlu, bugün İmamoğlu! Anketçiler muhalifleri gazlamak için yine sahada

Kılıçdaroğlu'na boyun eğen İmamoğlu rotayı değiştirdi!Kılıçdaroğlu'na boyun eğen İmamoğlu rotayı değiştirdi!

Kılıçdaroğlu karşısında şansı var mı? Özgür Özel CHP'de nereye aday olsa kaybetmiş!Kılıçdaroğlu karşısında şansı var mı? Özgür Özel CHP'de nereye aday olsa kaybetmiş!

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 203 TÜMÜ
  • Bekir ozan 8 ay önce Şikayet Et
    Hadi ordan :)))
    Cevapla
  • DURSUN 8 ay önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu giderse yeni gelecek kişi hiç birinizi tutmayaçktır orda sizde bunu çok iyi bildiğinizden dolayı özgür özeli rakip çıkardınız karşısına çünkü kılıçtaroğlunun karşısında zayıf kaldığı için kılıçtaroğlu yine başkan seçilecek
    Cevapla
  • Fatih 8 ay önce Şikayet Et
    Kendi soyledgine kendin inaniyormusun çok merak ediyorum hadi işine
    Cevapla
  • cengiz han 8 ay önce Şikayet Et
    Chp acilen kapatilmali
    Cevapla
  • Hasan Hüseyin 8 ay önce Şikayet Et
    Bi tarafı açık kalmış,zavallı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR