AK Parti'de ana tema "Türkiye Yüzyılı için hep yeni hep ileri" olacak

AK Parti 4'üncü olağanüstü büyük kongresine hazırlanıyor. Mevcut üyeleriyle son kez toplanan MYK'da kongrenin ana teması da "Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni Hep İleri" olarak belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2023 15:42 GÜNCELLEME 13.09.2023 15:52 SİYASET
AK Parti'de ana tema "Türkiye Yüzyılı için hep yeni hep ileri" olacak
AK Parti'de ana tema "Türkiye Yüzyılı için hep yeni hep ileri" olacak

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, mevcut üyeleriyle 7 Ekim'deki kongre öncesinde son kez toplandı. Toplantıda kongrenin ana teması, "Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni Hep İleri" olarak belirlendi.

ANA TEMA "TÜRKİYE İÇİN HEP YENİ HEP İLERİ" OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin MYK toplantısına başkanlık etti. MYK mevcut üyeleriyle son kez toplandı. O toplantıda 4'üncü olağanüstü kongreye dair hazırlıklar ele alındı. Kongreye dair teşkilat başkanlığı ve tanıtım ve medya başkanlığı kapsamlı bir sunum yaptı. Edinilen bilgiye göre; MYK toplantısında kongrenin ana temasına karar verildi. Slogan "Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni Hep İleri" olacak. Programda, "Cumhuriyetin Yüz Akı, Türkiye'nin Ortak Aklı" ile "Türkiye Yüzyılı İçin Hazırız, Kararlıyız" sloganları kullanılacak.

KONGREYE 400 YABANCI KONUK DAVET EDİLECEK

Yaklaşık 40 bin kişinin katılımı ile Ankara Arena'da gerçekleşmesi beklenen kongreye, aralarında yurt dışında faaliyet gösteren siyasi partiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve büyükelçilerden oluşan yaklaşık 400 yabancı konuk davet edilecek.

AK Parti'nin kongre için aralarında muhalefet partilerinin de olduğu 11 siyasi partiye davet göndermesi bekleniyor. Ayrıca kongreye eski bakanlar, eski ve mevcut milletvekilleri ile üyelik bağı devam eden parti kurucuları ve parti kurullarının eski ve mevcut üyeleri davet edilecek. Erdoğan'ın kongre sonrasında 100 bin gençle bir buluşma gerçekleştirmesi de bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kongrede yapacağı konuşmada partisinin yerel seçim çalışmalarının startını vermesi bekleniyor. AK Parti'nin 4'üncü olağanüstü kongresinde belirlenecek yeni kurmayları partiyi yerel seçimlere taşıyacak. Öte yandan AK Parti'nin en üst karar organı olan 110 kişilik merkez karar yönetim kurulunda yer alacak isimlerin belirlenmesine yönelik çalışma başladı.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Türkiye Yüzyılı* 7 ay önce Şikayet Et
    İzmir bb için dsp ile ittifak şart hatta sağ ve sol seçmen birlikte oy vermesi için dsp cumhur ittifakı adına tek aday olarak katılmalı akp mhp bbp ve diger cumhur ittifak partileri aday çıkartmamalı. izmirin hali içler acısı izmirin yeniden kurtuluşu için cumhur ittifakınin ortağı dsp ile kurtulusuna ortak olmalıyiz.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 7 ay önce Şikayet Et
    PAROLA ; "MİLLETLE EL ELE ÇAĞDAŞ UYGARLIK SEVİYESİNİN ÜSTÜNE ÇIKMAK"....!!
    Cevapla
  • Furkan 7 ay önce Şikayet Et
    Milletin derdi geçim bunların derdi seçim
    Cevapla
  • ufuk 7 ay önce Şikayet Et
    hep öyle olmuştur, ...
    Cevapla
  • Kenan Koç 7 ay önce Şikayet Et
    istanbul toki evleri bitmeden huzur yok
    Cevapla
  • bozok 7 ay önce Şikayet Et
    Enflasyon hayat pahalılığı 99 depreminde yitirdiğimiz canlar işsizlik gelir adaletsizliği torpil ve daha niceleri vardı ak partiden önce
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR