İYİ Parti'den Millet İttifakı itirafı: Kılıçdaroğlu kendi çıkarı için oluşturdu

İYİ Partili Bilge Yılmaz, Millet İttifakı'nın çıkar için kurulduğunu itiraf eden açıklamalar yaptı. Yılmaz, "Kılıçdaroğlu ve etrafındaki çıkar grupları, kendi geleceklerini milletimizin menfaatlerinin önüne koydu" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2023 10:53 GÜNCELLEME 18.09.2023 10:53 SİYASET
İYİ Parti'den Millet İttifakı itirafı: Kılıçdaroğlu kendi çıkarı için oluşturdu
İYİ Parti'den Millet İttifakı itirafı: Kılıçdaroğlu kendi çıkarı için oluşturdu

Seçim öncesi Erdoğan karşıtlığıyla oluşturulan 6'lı Masa, seçimi kaybedince birbirlerini ve milleti nasıl kandırdıklarını tek tek itiraf etmeye devam ediyor.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa'ya adaylığını dayattığı için kaybettiklerini söyledi.

Yılmaz, "Kılıçdaroğlu ve etrafındaki çıkar grupları, kendi geleceklerini milletimizin menfaatlerinin önüne koyarak kendi çarklarını döndürecek şekilde ittifakı tasarladılar. Süreç dürüst ve şeffaf bir şekilde yürütülmedi. Son düzlükte ortakların yapıcı önerilerini reddeden bir tek adam dayatmasıyla ardı ardına hatalar yapıldı. Ve seçim AK Parti'ye adeta hediye edildi" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan Menderes'in kabrine ziyaretKılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan Menderes'in kabrine ziyaret

İşte Akşener'in seçim taktiği! 'CHP biraz da bize çalışsın'İşte Akşener'in seçim taktiği! "CHP biraz da bize çalışsın"

KAYNAK : AKŞAM GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 45 TÜMÜ
  • AliT 1 yıl önce Şikayet Et
    O masada sizin çıkarınız yok muydu madem sizin çıkarınıza değildi neden kalkıp bir daha oturdunuz sizin amacınız o masadaki partileri kendi tarafınıza çekip CHP'yi iyice batırmaktı yapamayınca kudurdunuz siz CHP'nin kuyruğundan ayrılma şansınız yok boşuna gürültü yapıp seçmeni rahatsız etmeyin sizden ne parti yöneticisi olur ne de devlet adamı
    Cevapla
  • Aytek 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen de millet menfaatini düşünsen o partide yer almazdın. Allah ın belaları beter olun
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacaktı seni mi düşünecekti, abd de fazla kalmanın zararları ülkesindeki insanları unutması, sizi kobay olarak kullandı, bir de zeki adammış???
    Cevapla
  • Millet İttifaki 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifaki sadece çıkar için kurulmadı esas ABD ve halk tabiriyle okyanus otesi tarafından sırf haçlı siyonist kafir batınin menfaati ve Türkiye İslam ülkelerin aleyhine olsun diye bizzat ABD tarafindan kurduruldu.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Malumun ilanı olmuş, Herkes anladı da kendileri yeni anlamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR