Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan'a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan'a gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2023 11:34 GÜNCELLEME 25.09.2023 12:09 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan'a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan'a gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TUR uçağıyla saat 11.20'de, Atatürk Havalimanı'ndan Nahçıvan'a hareket etti.

Apronda askeri tören kıtasını selamlayan Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Valisi Davut Gül ve diğer yetkililer uğurladı. Erdoğan'a ziyaretinde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve diğer yetkililer eşlik etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev arasında yapılacak görüşmelerde, Türkiye-Azerbaycan ikili ilişkilerinin ele alınması, Karabağ'daki son gelişmeler başta olmak üzere güncel bölgesel ve küresel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor. 

Erdoğan ile Aliyev'in, Iğdır-Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı'nın temel atma törenine katılmaları ve modernize edilen Nahçıvan Askeri Kompleksi'nin açılışını gerçekleştirmeleri bekleniyor. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • hakan 7 ay önce Şikayet Et
    Ömrünü memleketi için harcayan insan. kızdığımız zaman bile sana değil diğerlerine? kızarız. Bilesin.
    Cevapla
  • Yorumcu 7 ay önce Şikayet Et
    4,5 yılda İETT yi bitirdin Ekrem!
    Cevapla
  • Şemseddin Sami 7 ay önce Şikayet Et
    Azerbaycandan beş yıl ödemesiz beş tasitte ödemeli bugünkü Petrol fiyatından Petrol almalıyız..Bu parayı deprem bölgesinin yaralarını sarmak için harcamaliyiz böylece piyasalardaki deprem etkisi azalmış olur
    Cevapla
  • ertürk 7 ay önce Şikayet Et
    kemalde ermenistana gider nevar bunda,akdenizde mavi vatan libyayla yaptığı münasır anlaşmada kemal Türkiye akdenizi geriyor diyen biri,suriye için söyledikleri daha çok varda hadi neyse
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Allahım Yar Ve Yardımcımız Olsun Başkanım Erdoğan
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR