Devlet erkanı Anıtkabir'de: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir" mesajını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.10.2023 11:08 GÜNCELLEME 29.10.2023 12:42 SİYASET
Devlet erkanı Anıtkabir'de: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar
Devlet erkanı Anıtkabir'de: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aslanlı Yol'un başındaki yerini almasının ardından başlayan törende, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, yüksek yargı organlarının başkanları, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları da Aslanlı Yol'dan geçerek mozoleye çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üzerinde ay yıldız bulunan çelengi Atatürk'ün mozolesine bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

"CUMHURİYETİMİZ EMİN ELLERDEDİR"

Daha sonra Erdoğan ve beraberindekiler, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Aziz Atatürk, milletçe 'en büyük eserim' dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümüne ulaşmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz.

Tarihimizin bu önemli dönüm noktasında zatıalinizi, silah arkadaşlarınızı, gözlerini kırpmadan şehadete koşan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Her bir anı ülkemize ve milletimize hizmetle geçen 21 yıllık iktidarlarımız döneminde emanetinize hakkıyla sahip çıkmaya çalıştık.

Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleriyle buluşturmuş bir yönetim olarak, ittifak ortaklarımız ve milletimizle birlikte Cumhuriyetimizin ikinci asrını 'Türkiye Yüzyılı' ile taçlandırmakta kararlıyız.

Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir, emin ve ehil ellerdedir. Ruhun şad olsun. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı kutlu olsun."

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • konyalı 6 ay önce Şikayet Et
    İnşallah Suriyelileri ve kaçak mültecileri gönderirsen güvende olacak. Amerika bunları ülke içini karıştırmak için kullanacak..
    Cevapla
  • Das 6 ay önce Şikayet Et
    Nükleer silah olmadan Tam güvende olunamaz
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 6 ay önce Şikayet Et
    ASKERLİK DÜZENLEMESİ TEKLİFİ ; İsrailde kızlı erkekli sırtlarında tüfeklerle cafede oturan askerliğini yapan gençler, Çin'de liseler dahil üniversitelerde de "uygulamalı ders" olarak askerlik dersleri, Çoğu ülkelerde kızların bile askere alınma kararları. üniversitelerde dahil UYGULAMALI EĞİTİMLERLE ASKERLİK dersi verilmeli.. PEYGAMBER ORDUSU / HER TÜRK ASKER DOĞAR !?
    Cevapla
  • koray derik 6 ay önce Şikayet Et
    efendim kimin ordusu ? ne petrolümüz var nede doğalgazımız . zptler tanklar uçaklar petrolle çalışıyor. demek ki hazreti peygamberin ordusu şu an başka bir millet.
    Cevapla
  • Ben 6 ay önce Şikayet Et
    İrana ne oldu pıstı İsrail abd İran’ın oyunu Türkiye’yi bataklığa çekmekti olmadı bu İran istailden daha çakal haması yalnız bıraktı hani vuracaktı İsrail’i ne oldu
    Cevapla
  • Ömer 6 ay önce Şikayet Et
    Turkiye ve Türk milleti kadar vatan sevdalisi yok dünyada sanki çünkü öyle gözüküyor. Osmanlı dan kalan ruh mirasi Inşa Allah da öyledir.Devlet olmasın dinin de kendin de yok olursun. Her iş de besmele ve dürüstlük dilegiyle daima ileri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR