İmamoğlu: Kılıçdaroğlu'nu arayıp helallik isteyeceğim

CHP kurultayında divan başkanlığı yapan İBB Başkanı İmamoğlu 45. İstanbul Maratonu'nda soruları yanıtladı. Seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu ile görüşüp görüşmediği sorulan İmamoğlu "Bugün görevim bitince arayıp helallik isteyeceğim" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2023 09:42 GÜNCELLEME 05.11.2023 10:16 SİYASET
İmamoğlu: Kılıçdaroğlu'nu arayıp helallik isteyeceğim
İmamoğlu: Kılıçdaroğlu'nu arayıp helallik isteyeceğim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen, Türkiye İş Bankası sponsorluğundaki 45. İstanbul Maratonu'na katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP kurultayında divan başkanlığı görevini yürüten İmamoğlu, "Yine karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde mesaj dolu bir gündü. Bugün devam ediyor. Ben 100. yıldaki maratonu ıskalayamazdım. Düğün anı gibi bir şey. 100. yılın önemli bir anı İstanbul için. Sabah erkenden İstanbul'a geldim ve şimdi Ankara'ya döneceğim. Uyuyamadım. Bir gün daha uyuyamayacağım. Anıtkabir'i ziyaret edeceğiz." dedi.

Kılıçdaroğlu yenilgileriyle CHP tarihine geçti! İlk kez böyle bir şey yaşandıKılıçdaroğlu yenilgileriyle CHP tarihine geçti! İlk kez böyle bir şey yaşandı

"HELALLİK İSTEYECEĞİM"

Seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu ile görüşüp görüşmediği sorulan İmamoğlu "4-5 Kasım benim için önemli tarihi anlardan biri oldu. Ben kendisini dün akşam da aradım, yüz yüze sohbetimiz de oldu. Bugün de divan görevim bitince kendisini arayıp helallik isteyeceğim. Partimizin büyüğüdür." ifadelerini kullandı.

Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • Dunkoff 6 ay önce Şikayet Et
    Kemal Kılıçtaroğlu'na çok teşekkür ederiz. yüksek enflasyon olan dönemde bile AK Partimizin birinci parti kalmaya devam etmesini sağladığı için.
    Cevapla
  • Cebrail 6 ay önce Şikayet Et
    Demekki senin gibiler yüzünden ... kk ne yapsın ?
    Cevapla
  • sürüngen 6 ay önce Şikayet Et
    Önce Deniz Baykal dan özür dilenmeli.
    Cevapla
  • dedeoğlu 6 ay önce Şikayet Et
    Helallik isteyecek kadar ne kusur işledinki.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Siz helalden haramdan ne anlarsınız.Bu millet asıl sizlere hakkını helal etmeyecektir.Sizi gidi pkk sevicileri.
    Cevapla
  • teknık 6 ay önce Şikayet Et
    helalık nedır?bılırmısınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR