CHP'de devir teslim yapılacak

Hafta sonu yapılan CHP kurultayında genel başkanlık seçimini kazanan Özgür Özel, bugün yapılacak tören ile görevi Kemal Kılıçdaroğlu'ndan devralacak.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2023 07:29 GÜNCELLEME 08.11.2023 07:29 SİYASET
CHP'de devir teslim yapılacak
CHP'de devir teslim yapılacak

38. Olağan Kurultay'da Genel Başkan seçilen Özgür Özel, bugün yapılacak devir teslim töreni ile CHP'nin 8. Genel Başkanı olarak görevine başlayacak.

CHP'de 2010'da yapılan 33. Olağan Kurultay'da genel başkanlığa seçilen ve 13 yıldır bu görevi aralıksız sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu, yarın bu görevi Özgür Özel'e teslim edecek.

Özgür Özel'in genel başkanlığı almasıyla CHP'de yeni bir dönem de başlamış olacak. Partinin 8. Genel Başkanı ünvanını alan Özel'in ilk sınavı yerel seçimler olacak.

Parti Meclisi (PM) ile ilk toplantısını 11 Kasım Cumartesi günü yapacak olan Özgür Özel, üyelerin görüşlerine başvurarak "A takımı" denilen Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) oluşturacak.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    Ne yapsın adamlar kendi aralarında seçim kazanıp mutlu oluyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    CHP parçalanması yakındır yok olup gidecek Atatürk'ün dediği olacak kapatılsın CHP dedi
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    hayırlı olur inşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR