İşte lider farkı: Alman Steinmeier'i karşılayan olmadı,Başkan Erdoğan çiçeklerle ağırlandı

Geçtiğimiz hafta Katar ziyaretinde kimsenin karşılamaya gelmemesi üzerine dakikalar boyunca uçakta bekleyen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier’in aksine Başkan Erdoğan Doha ziyaretinde çiçeklerle karşılandı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.12.2023 21:14 GÜNCELLEME 05.12.2023 08:51 SİYASET
İşte lider farkı: Alman Steinmeier'i karşılayan olmadı,Başkan Erdoğan çiçeklerle ağırlandı
İşte lider farkı: Alman Steinmeier'i karşılayan olmadı,Başkan Erdoğan çiçeklerle ağırlandı
  • HABER7

Başkan Erdoğan liderliğindeki Türkiye’nin dış dünyadaki ağırlığı bir kez daha gözler önüne serildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-TRK" ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin davetine icabetle, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı’na katılmak üzere Katar’ın başkentİ Doha’ya ulaştı.

Başkan Erdoğan’ı, Hamad Uluslararası Havalimanı’nda Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Halid bin Muhammed Al Atiyye, Türkiye’nin Doha Büyükelçisi Mehmet Mustafa Göksu ve diğer ilgililer karşıladı.

Karşılama esnasında Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a çiçek takdim edildi.

Görkemli karşılama merasimi, 4 gün önceki Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier’in Katar havalimanındaki görüntülerini hafızalara getirdi.

Ortadoğu ziyaretinin son durağı olarak 30 Kasım’da Katar’a uğrayan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, dakikalar boyunca uçakta beklemişti.

Steinmeier, karşılamada Katarlı hiçbir yetkilinin olmaması üzerine yaklaşık yarım saat uçağından inememişti. Alman cumhurbaşkanının uçağın kapısında beklediği anlar ilginç görüntü oluşturmuştu.

İşte o görüntüler:

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 81 TÜMÜ
  • Selim 5 ay önce Şikayet Et
    Ingilize tek kurşun atmadan daha dün bağımsızlığını yine aynı ingilizden alan Katardan ne beklenir. Almanlar ingiltere ile cidi savaş açan ülkeydi. Katarin Turkiyeye getirdiği para miktarı ne kadar Almanya'daki gurbetçi ne kadar döviz getiriyor ? Katar batılı devletlere kaç milyar ticaret hacmi var Türkiye ile ne kadar var, üstelik Abd nin en büyük üssü Katarda. Bunlara bakılır.
    Cevapla
  • Murat 5 ay önce Şikayet Et
    Biz de İstanbul'u İngilizlerden tek kurşun atmadan, partiler vererek almıştık. Yüzölçümü olarak neredeyse İstanbul kadar, nüfuz olarak 5'te 1'i kadar ülkedir, Katar.
    Cevapla
  • Salim . 5 ay önce Şikayet Et
    Her insan kendisine yakışanı yapar.birini seversin.sevmezsin.ayri ancak kapına gelen her kim olursa olsun.ona saygı göstermek insanî bir değerdir.eger kabul etmek istemiyorsan davet etmezsiniz.sana yapılmasını istemedinizi başkasına yapmayacaksınız.
    Cevapla
  • Abdullah 5 ay önce Şikayet Et
    BAE deki karşılamayı başkan yardımcısı yaptı bunuda unutmayın...
    Cevapla
  • KUL 5 ay önce Şikayet Et
    Dünyada hiçbir zalim zulmünü icra edemiyor, vahşi katliamlar yapılamıyor. Allah güçlü, muktedir ve onurlu liderlerimizi başımızdan eksik etmesin. Tüm dünyadaki gelişmeleri taktir ve hayranlıkla izliyoruz.
    Cevapla
  • millet sevdalısı 5 ay önce Şikayet Et
    Biz boşuna demiyoruz ya bir dünya lideri diye Maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR