Başkan Ahmet Cin 4 buçuk yılda yapılan projeleri anlattı

Pendik Belediye Başkanı Cin, son 4 buçuk yılda hayata geçirilen yenilik ve projeleri 'Gözle Görülür Belediyecilik' temalı sunum ile anlattı. Cin, Pendik'i İstanbul'un parlayan yıldızı haline getirme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2023 15:31 GÜNCELLEME 09.12.2023 08:52 SİYASET
Başkan Ahmet Cin 4 buçuk yılda yapılan projeleri anlattı
Başkan Ahmet Cin 4 buçuk yılda yapılan projeleri anlattı

Pendik'te son 4 buçuk yılda hayata geçirilen yenilik ve projeler, "Gözle Görülür Belediyecilik" temalı sunum ile anlatıldı.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Pendik'i İstanbul'un parlayan yıldızı haline getirmeyle ilgili çalışmalarımız bunda sonraki süreçte de devam edecek" dedi.

Pendik'in konumu itibariyle önemli bir yerde olduğunu ve özellikle karayolu, denizyolu, havayolu ve banliyö hattı açısından bakıldığında Pendik ilçesi gibi bir ilçeyi bulmanın zor olduğunu dile getiren Ahmet Cin, Yunus Emre Kültür Merkezindeki proje tanıtım toplantısında parklar, oto parklar, sosyal yardımlar, otoyollar, kavşak ve caddeler, yeni semt pazarları, yapılan sosyal tesisler, kütüphaneler ve köy konakları gibi bir çok projeden bahsetti.

"Pendik'i İstanbul'un parlayan yıldızı haline getirmek istiyoruz"

Yapılan projeleri anlatan Başkan Ahmet Cin, "2019 yılından bugüne kadar yaklaşık 5 yıllık süre içinde çok değişik olaylarla, pandemiyle depremlerle uğraşmak zorunda kaldık. Buna rağmen Pendik olarak yatırımı en fazla yapan ilçe konumumuzu sürdürüyoruz. En fazla sosyal yardım yapan belediyelerden biriyiz. Bütün yatırımlarımızı buna göre yapıyoruz. Beş yıllık süre içinde hakikaten yatırımcı bir bütçe oluşturduk, sosyal belediyecilik anlayışını önemseyen bir belediye olmayı sürdürdük. Her kesimi, yaşlı kesimi, genç kesimi, öğrenci kesimini önemseyen bir belediye durumundayız. İnşallah bundan sonraki süreçte bu yatırımlarımız daha üst seviyede olur. Pendik'i İstanbul'un parlayan yıldızı haline getirmeyle ilgili çalışmalarımız bunda sonraki süreçte de devam edecek" dedi.

KAYNAK : İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Altaylı34 4 ay önce Şikayet Et
    Hiç çalışmadı diyen İsmail yüzünüze gözünüze dursun. Ben 13 yıldır Pendikte yaşıyorum böyle çalışan dürüst bir başkan görmedim. Bırakın algıyı gidin birbirini yiyen partinize bakın
    Cevapla
  • Sebahattin Polat 4 ay önce Şikayet Et
    Anadolu yakası belediyeleri içinde en iyi çalışan belediye başkan ve ekibinden memnunuz.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Pendik belediyesi Anadolu yakasının en başarılı belediyesi. Bunu kimse inkar edemez
    Cevapla
  • İsmail 4 ay önce Şikayet Et
    Hiç çalışmadı
    Cevapla
  • Syt 4 ay önce Şikayet Et
    Bende aynı düşünüyorum İstanbul da imamoglu ne işe pendikde Ahmet cin de o bana 4bucuk yılda adam gibi yaptığı birşey varsa yaptığını idda eden ben özür dilemeye razıyım ama burada kısır atışma degil Pendik belediyesin önünde buluşup bana ne yapdigini somut sunacak
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR