CHP’de ‘ortak bildiri’ çatlağı: Özgür Özel’e rağmen imzaladı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP’nin destek vermediği bildiriyi imzaladığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2023 20:42 GÜNCELLEME 24.12.2023 20:42 SİYASET
CHP’de ‘ortak bildiri’ çatlağı: Özgür Özel’e rağmen imzaladı
CHP’de ‘ortak bildiri’ çatlağı: Özgür Özel’e rağmen imzaladı

CHP’li Gürsel Erol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, terörle mücadelenin parti değil devlet meselesi olduğunu vurguladı.

Erol, Türkiye'nin üniter yapısını ve devletin varlığını korumak için gözünü kırpmadan ölmeyi göze alan Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin şehit olmasını "siyasi propaganda" haline getirmenin asla doğru olmadığını belirtti.

Bildiriye katkı verdiğini ifade eden Gürsel Erol şu ifadeleri kullandı:

“Ocaklara ateş düşerken, analar, babalar evlat acısı yaşarken, doğmamış çocuklar yetim kalırken siyaset yalnızca terör örgütünün bu eylemlerini kınayarak, acıları politik malzeme haline getirerek sonuç alamaz. Bu gerçeklere rağmen Mecliste ortak açıklanan bu bildiriye halkımızın beklentisini ve duygularını bilerek Elazığ Milletvekili olarak ben imza atıyorum. Unutulmamalıdır ki ülke de devlet de hepimizin.”

_______________

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak’ın (22) Manisa’daki cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterilmişti. Vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde protesto edilen Özgür Özel'e, “Özgür dışarı” sloganları atılmıştı.

KAYNAK : AA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 80 TÜMÜ
  • azem 4 ay önce Şikayet Et
    mayıs seçimini abd kazanmıştır deniz baykalın gönderilişi bu günler içindi chp türkiyede batının maşası olmuştur bunu herkes bilsin bilenler bilmeyene söylesin
    Cevapla
  • Vatansever 4 ay önce Şikayet Et
    Tıpış tıpış tıpış oy vereceksiniz kemik kitlesi olursunuz işte böyle, alın size cehape, neydi slogan, lâiklik elden gidiyor cumhuriyet tehlikede, zavallı cehape'nin zavallı tıpış tıpış oy vereceksiniz kemik kitlesi, diye düşünüyorum, şunların hâline bak, oyuncu değişikliği ile cambaza bak cambaza basitliği ile gizlemek çabası.
    Cevapla
  • Pütürgeli 4 ay önce Şikayet Et
    Bu adam Elazığlı haklı özgür özelden veya Ekrem yılan oğlundan neyi eksik ? Böyle adamları niye bu parti başa geçirmiyor merak ediyorum ..cehape iki sünepenşm eline kalmış ..Maarrem olaydı yine iyiydi en azında. Varanını satmaz
    Cevapla
  • Müslüman 4 ay önce Şikayet Et
    Bir AK partili olarak teşekkür ederim sayın vekil Çok teşekkürler iradeli insan Heryerde kendini belli eder
    Cevapla
  • akın 4 ay önce Şikayet Et
    Bu chpkk ın kolunu kesin pkk kanı akar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR