İYİ Parti Kayseri'de Belediye Başkan adayları belli oldu

İYİ Parti Genel Merkezinde, Genel Başkan Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla yerel seçimlerde İYİ Parti Kayseri belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2024 18:48 GÜNCELLEME 10.01.2024 18:48 SİYASET
İYİ Parti Kayseri'de Belediye Başkan adayları belli oldu
İYİ Parti Kayseri'de Belediye Başkan adayları belli oldu

İYİ Parti Kayseri'de ilçe belediye başkan adayları Meral Akşener ve yardımcılarının katılımıyla açıklandı. İYİ Parti'de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Kazım Yücel seçildi.

Toplantıya İYİ Parti Kayseri Milletvekili Sn.Dursun ATAŞ ,İl Başkanı Sn.Tansu ŞENER ,il yönetim kurulu üyeleri , ilçe başkanları ve partililer de katılım sağladılar.

İşte açıklanan başkan adayları;

  • Özvatan : Halil İbrahim Çağrı
     
  • Felahiye: Ali Dinçer Kuzugüden
     
  • Yeşilhisar : Salih Karagöz
     
  • İncesu: Recep Güngör
     
  • Bünyan : Erhan Özhan
     
  • Yahyalı: Mustafa Balcı
     
  • Develi: Songül Özdemir
     
  • Kocasinan: Yurdaer Şahin
     
  • Melikgazi: Sedat Kılınç

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • İNCESUDAN Saygılar 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi partiden transfer İYİ PARTİLİ BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSTEMİYORUZ, İncesu halkı AK PARTİ'NİN ÖZ KADROSUNDAN ADAY GÖSTERMESİNİ BEKLİYOR , iyi partili gelirse oy vermeyeceğiz
    Cevapla
  • Son incesulu 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tamamen milliyetçi oyları bölmek için aday gösteriyorlar. Bu oyuna gelmeyelim
    Cevapla
  • Misafire 2 yıl önce Şikayet Et
    La ilk adayını izmirden açıkladı ya... izmirde chp nin oyu az mı:)
    Cevapla
  • İbrahim gözcü 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyi parti chp yi destekleyecek bütün olanlar kayıkçı dövüşü
    Cevapla
  • aga 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi partinin son seçimi olabilir yada Ana muhalefete yükselebilir. Hala CHP ile bir yarışa girmemesi sonunu getiriyor. Partiye de kim iç işlerine karışıyorsa da iyi yapıyor. Yaptıklarının bedeli ödenmeden devam etmesi de adil olmazdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR