Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yi kabul etti! Bir ilk gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2024 19:43 GÜNCELLEME 20.01.2024 20:59 SİYASET
Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yi kabul etti! Bir ilk gerçekleşti
Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yi kabul etti! Bir ilk gerçekleşti

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İtalya Başbakanı Meloni'yi Vahdettin Köşkü'ndeki kabulü, basına kapalı gerçekleşti.

Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yi kabul etti! Bir ilk gerçekleşti

BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

İtalya'nın ilk kadın başbakanı olarak 2022 yılının Ekim ayında göreve gelen Giorgia Meloni'nin, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

İtalya'dan bu düzeyde son ziyaret, dönemin Başbakanı Mario Draghi tarafından Temmuz 2022'de, 3'üncü Hükümetler Arası Zirve marjında gerçekleştirilmişti.

Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni'yi kabul etti! Bir ilk gerçekleşti

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 82 TÜMÜ
  • Xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir!ayetle sabit Rabbimiz Teala Hz.diyor ki Hristiyan ve Yahudileri dost edinmeyin....!
    Cevapla
  • Sanane 2 yıl önce Şikayet Et
    Yurt disindaki hristiyan milletlere neden gavur diyorsunuz
    Cevapla
  • Kurdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi meloni avrupaya kadının gücünü göster.israilin zulmünü durdur bakalım
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    İtalya ve İspanya , AB'den ayrışıp , Türklere , Turizm Vize Serbestisi getirse , Turist Vizesi için , Almanya ve Fransa'nın kapısını çalmamıza gerek duyulmaz . Akdeniz Kuşağı Ülkeleri olarak Riviera sahillerimizin Turizm potansiyelini ortaklaşa değerlendirebiliriz .
    Cevapla
  • Mavi karadeniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir fikir.. böyle şeyler e odaklanmak bize iyi gelir ,,, İtalyan'lar ve ispanyollar bize yaklaşıyorlar ve bu iyi birsey
    Cevapla
  • MUZTAVA 2 yıl önce Şikayet Et
    Erdogan Meloniyi davet etti Melonide geldi.!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR