MHP ilk mitingini Mersin'de yaptı: Bahçeli'den son dakika açıklamaları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de partisinin mitinginde konuştu. Bahçeli, "Bugünkü CHP esirdir, işgal edilmiştir. Mersin'i 'demlenmiş' CHP'den arındırmak milli huzurumuz adına mecburiyettir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.01.2024 14:12 GÜNCELLEME 28.01.2024 15:31 SİYASET
MHP ilk mitingini Mersin'de yaptı: Bahçeli'den son dakika açıklamaları
MHP ilk mitingini Mersin'de yaptı: Bahçeli'den son dakika açıklamaları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de partisinin mitinginde konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"İttifak ortaklarına bedel ödeyen, sürekli şaibelerle anılan bir belediye karşımızdadır. CHP zihniyeti sınıfta kalmış, hepten çuvallamıştır. Yapamayan gitmeli, yapacak olan gelmelidir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasından sonra vatandaşlara karanfil attı.

İnanıyorum ki Mersin, kamburlarından kurtulacak. Ayakbağlarını söküp atacak. Yalan belediyeciliğin 63 günlük ömrü kaldı. Yozlaşmış belediyeciliğin sonu göründü. Mersin, gücüne güç katacak, yükseldikçe yükselecek. Herkesin elinden tutacağız. Bağın, bahçenin, bostanın bereketi olacağız. Mersin'den Antalya'ya kadar otoyollarının tünellerini tamamlayıp Toroslar'ın iki yakasını kenetleyeceğiz.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli (ortada),

Önümüzdeki beş yıl için sizlerden olur ve onay istiyoruz. Mersin'i daha da büyütmek, geliştirmek arzusundayız. Cumhur İttifakı'nın birbirinden değerli belediye başkan adaylarına, Mersin'in hizmetine talibiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Soydan'dır.

İŞGALCİ İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ KATLİAMLARI

Gazze'de kahredici bir katliam yaşanıyor. Çocuklar katlediliyor. İsrail, soykırım suçu işliyor. Masum, savunmasız insanları hedef alıyor. Artık bu kan durmalı, silahlar susmalıdır.

Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'in barbar saldırılarıyla ilgili ihtiyati tedbir kararı alınması müspet bir gelişmedir. İnsani taleplere tercüman olan bu ara kararı hiçbir ülke görmezden gelemez, üç maymunu oynayamaz.

Soykırım davasının esastan görüşülecek olması mühim bir adalet kazanımıdır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mitinge katılan vatandaşları selamladı.

"ABD, SURİYE VE IRAK'TAN ÇEKİLMELİ"

PKK/YPG'yi silahlandırıp Türkiye'ye yönelik kanlı eylem talimatı veriyorlar. Hürmet, rahmet ve minnetle yad ettiğimiz kahraman evlatlarımızı şehit ediyorlar. Milli birlik ve kardeşlik hukukumuzu dinamitlemek için yanıp tutuşuyorlar. FETÖ'cü alçakları sürekli tedavülde tutuyorlar. ABD, Irak ve Suriye'deki varlığımızdan son derece huzursuzdur. Peki Amerika Birleşik Devletleri, Suriye'de ne arıyor, Irak'ta ne geziyor? İç sorunları giderek yaygınlaşan ABD'nin komşu ülkelerdeki varlığı gayriahlakidir, gayrihukukidir, gayrimeşrudur. ABD'nin Suriye ve Irak'tan tamamıyla çekilmesinden başka makul, mantıklı ve adil bir seçenek kesinlikle yoktur. Türkiye, ABD ile sınır komşusu olmaktan rahatsızdır. İsveç'in NATO'ya katılım protokülünün onaylanmasının ardından ABD'nin sözünde durarak F-16'larla ilgili beklentimizi derhal karşılaması müttefiklik namusudur. Türkiye, egemenlik haklarından vazgeçmeyecek, bölünmez bütünlüğünden ödün vermeyecektir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,

"CHP ESİRDİR, İŞGAL EDİLMİŞTİR"

CHP; bölücü terör örgütünün kafesindedir. Tezkereye 'hayır' diyen CHP'dir. TBMM'de terör saldırılarına karşı hazırlanmış ortak metinlere imza atmayan CHP'dir. Yönetimi altında bulunan belediyeleri bölücülere teslim eden CHP'dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP esirdir, işgal edilmiştir. Mersin'i 'demlenmiş' CHP'den arındırmak milli huzurumuz adına mecburiyettir.

31 Mart'ta tek meselemiz sandığa gidip oyumuzu kullanmak olmalıdır. Sandık güvenliğine azami dikkat ve hassasiyet gösterilmelidir.

Mersin'i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz? (Evet cevabından sonra) Hepinizden Allah razı olsun."

 

Cumhur İttifakı'nın Mersin adayı Soydan: 100. yılda 100 proje hazırladıkCumhur İttifakı'nın Mersin adayı Soydan: 100. yılda 100 proje hazırladık

SERDAR SOYDAN KİMDİR? 

16 Ağustos 1980 tarihinde dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise öğrenimini Mersin'de tamamladıktan sonra 2003 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi.

Yüksek lisansını aynı fakültede Kamu Yönetimi ve Yerel Yönetimler alanında yaptı. Yönetim ve Organizasyon üzerine doktora eğitimini sürdürdü.

Kariyerine uluslararası bir holdingde Dış Hesaplar Uzmanı olarak başladı. Çeşitli sektörlerde yönetici ve Gümrük Müşaviri olarak görev aldı.

Halen eğitim alanında faaliyet gösteren iki kurumun ortağı olarak çalışma hayatında bulunuyor.

Serdar Soydan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı kapsamında MHP'den Mersin İli, Mezitli İlçesi Belediye Başkan adayı olmuştu.

KAYNAK : Haber7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • hakan er 2 ay önce Şikayet Et
    dünya sana güzel bedavaya siyaset yapıyorsun
    Cevapla
  • Garip 2 ay önce Şikayet Et
    MHP Yardımcı hizmetlerde çalışanlara vaad verdi bekliyoruz
    Cevapla
  • C.Türk 2 ay önce Şikayet Et
    "CHP işgal edilmiştir." Bahçeli gerçekten çok doğru söylüyor...
    Cevapla
  • Asım’ın Nesli 2 ay önce Şikayet Et
    Allah muvaffak etsin ,Sayın Bahçeli bu seçim gezisinde Serhat şehrimiz Kars da ziyaret edilmeli oradaki halk kazanılmalı
    Cevapla
  • Vural 2 ay önce Şikayet Et
    Senin ne gibi çıkarın olacak ihale mi alacaksin.
    Cevapla
  • Sancar 2 ay önce Şikayet Et
    Mersin bölücüler tarafından göç üssü seçilmiş özel önem vermeli devlet,burası alınmalı yoksa elden gitti.. Iğdırda aynı maalesef..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR