AK Parti ve MHP heyetleri bir araya gelecek

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, AK Parti ve MHP heyetlerinin, belediye meclisi üyelerinin belirlenmesinde izlenecek yöntemin gözden geçirilmesi için bir araya geleceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2024 11:54 GÜNCELLEME 08.02.2024 11:54 SİYASET
AK Parti ve MHP heyetleri bir araya gelecek
AK Parti ve MHP heyetleri bir araya gelecek

MHP'li Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milli bekayı esas alan siyasi ve ahlaki bir duruşla somutlaşmış iş birliği çerçevesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde belediye meclisi üyelerinin belirlenmesinde izlenecek yöntemi gözden geçirmek üzere, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti heyetleri bugün bir araya gelecektir" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Cavit 2 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş. Çok önemli bir açıklama olmuş. Kesinlikle katılıyorum. Çok şükür buna. Tabi 12,000 seyyanen nerede 3600 nerede diye soruyorum.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR