Sultanbeyli’de gençlerin de tercihi Ali Tombaş

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, Sultanbeyli’de vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2024 15:45 GÜNCELLEME 08.02.2024 15:45 SİYASET
Sultanbeyli’de gençlerin de tercihi Ali Tombaş
Sultanbeyli’de gençlerin de tercihi Ali Tombaş

Gittiği her programda 7’den 70’e tüm vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Tombaş, şimdi de gençlerle bir araya geldi. Tercihlerinin eser ve hizmet siyasetinden yana olduğunu dile getiren gençler, Ali Tombaş’tan oldukça umutlu.

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, yakın zamanda açıklayacağı Gençlik Projelerini, gençlerin çok beğeneceğini ifade etti. Konuyla ilgili yaptığı değerlendirmelerde, “Sultanbeyli’mizin daha güzel yarınları için çalışmaya devam ediyor, her vatandaşımızın kapısını çalıyoruz. Toplumumuzun her bir ferdi bizim için çok kıymetli. Bu sebepten herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışıyla ilçemizin her noktasına ulaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’mizin eser ve hizmet siyasetiyle ilçemize hizmet etmeye hazırız” dedi.

“DAHA YAŞANABİLİR SULTANBEYLİ’Yİ GENÇLERİMİZLE İNŞA EDECEĞİZ”

Gençlerle samimi bir ortamda bir araya gelen Tombaş, “Gençlerimiz hiç şüphesiz geleceğimiz. Onların enerjisi ile yarınları bugünden inşa ediyoruz. Bugün gençlerimizin sohbetlerine ve gönüllerine misafir olduk, talep ve beklentilerini dinledik. Onlara umut olmayı ve yarınlarını şekillendirmelerine katkı sunmayı kendimize bir vazife edindik. Bizler göreve geldiğimiz andan itibaren hizmete alacağımız her projemizde gençlerimizi merkeze alacağız. Yakın zamanda açıklayacağımız projelerimizde gençlik projelerimiz özellikle dikkat çekiyor. Gençlerimize kendilerini geliştirebilecekleri, değerlerimizin ve bilimin ışığında güzel ortamlar sunacağız. Ayrıca sanattan spora, kültürden çeşitli aktivitelere birçok projemiz var. Gençlerimizin bu projelerini çok beğeneceğine inanıyorum. Samimi muhabbetleri, enerjileri ve ilgileri için tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah daha yaşanabilir Sultanbeyli’mizi, çalışma azmimizin kaynağı gençlerimiz ile inşa edeceğiz” dedi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 2
  • Şükrü 2 ay önce Şikayet Et
    Sultanbeyli gelismislikte istanbulun son ilçesi.ve kader yine degismiyor
    Cevapla
  • Behçet 2 ay önce Şikayet Et
    Tam bir tombaş hayranıyım.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR