Son Dakika: Bahçeli'den fiyat anarşistlerine sert tepki: Hesabı sorulmalı!

Son dakika... "Fiyat anarşistleri ile ilgili üç maymunun oynanması iki yüzlülüktür." diyen Bahçeli, "Fiyatları yukarı çekenlerin ve bunları arkasındaki FETÖ'cülerin hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecek." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2024 11:23 GÜNCELLEME 20.02.2024 12:30 SİYASET
Son Dakika: Bahçeli'den fiyat anarşistlerine sert tepki: Hesabı sorulmalı!
Son Dakika: Bahçeli'den fiyat anarşistlerine sert tepki: Hesabı sorulmalı!

SON DAKİKA HABERİ: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli, "Fiyat anarşistleri ile ilgili üç maymunun oynanması iki yüzlülüktür. Cari dengenin bozulması için el ovuşturan, fiyatları yukarı çekenlerin ve bunları arkasındaki FETÖ'cülerin hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecek." dedi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"SİSLİ ALAN BIRAKILMAMALIDIR"

Erzincan'da milletimizi hüzne boğan bir felaket meydana geldi. Devlet ilk andan itibaren tüm imkanları seferber etti. İşçilerimizin hayata döndürülmesi yegane dilek ve beklentimizdi.

Meclis araştırma komisyonu oluşturulması isabetlidir. Hiçbir sisli alan bırakılmamalı kaza tüm yönleriyle araştırılmalıdır. Madende yaşanan felaketin derin izlerini beraber sileceğiz.

SİYASİ RANTA SERT TEPKİ

Acılar üzerinden siyasi rant yapılmamalıdır. Siyanür iddiasında bulunanlar iddialarını ispat etsin. 

İstanbul'da havlu atacak olanlar Murat Kurum'a karalama kampanyasına girdiler. Kurum'un verilemeyecek hesabının olmadığı ortaya çıktı. 

Ankara altın çağına kavuşacak, İstanbul muradına ulaşacaktır. 

ERDOĞAN'IN MISIR ZİYARETİ

Erdoğan'ın BEA ve Mısır ziyareti gerçekten tarihidir. İnanıyorum ki Türkiye Mısır ilişkileri olması gereken seviyeye gelecek. İki ülke arasındaki balar daha da güçlenecek. Daha düne kadar İstanbul ve Kahire'nin kader çizgisi aynıydı. 

İki ülke arasındaki ticaret hacminin 15 milyar dolara çıkarılma hedefi sevindiricidir. Çevresiyle buzları eriten Türkiye, zillete düşen muhalefet partilerini kıskandırmaktadır. 

Bu ziyaret İsrail zulmüne karşı birlik olmak demektir. 

İSRAİL'İN REFAH PLANINA SERT TEPKİ

İsrail katliamlarına son vermelidir. Refah'tan uzak durmalıdır. Uluslararası toplum sadece kınamakla kalmamalı İsrail'e karşı gerekeni yapmalıdır. Küresel vicdan harekete geçmelidir. 

Tekrar ediyorum 1967 sınırlarına sahip bir Filistin kurulmadan Orta Doğu'da barış sadece hayal olacaktır. 

"ÖZGÜR BEY'İN ŞİFRELERİ DEM'İN ELİNDE"

Muhalefet edenler emperyalizmin konu mankeni haline gelmiştir. CHP, DEM ile iç içe geçmiştir dengeyi kaybetmiştir. CHP, DEM'lenerek ekseninden kaymıştır. Özgür Bey'in şifreleri DEM'in elinde. 

"KALEM YOBAZLARINA VATANI BIRAKMAYACAĞIZ"

Çürümüş bir kalem sahibi köşesinde "alt gelir grupları, bilin ki ülkeyi kurtarmıyor tersine yıkımına destek oluyorsunuz, evlatlarınıza cehennem gibi yaşam bırakıyorsunuz" yazmıştı. Bu kalem yobazlarına vatanı bırakmayacağız. Milleti aşağılayan, cahil diyen kalemşörlere boyun eğmeyeceğiz. Yılmayacağız, yıktırmayacağız. Zalimlere karşı aynı siperdeyiz, hainlere karşı aynı hizadayız. Biriz, diriyiz, hep birlikte Türkiye'yiz, Türk milletiyiz.

"DANIŞTAY KİME HİZMET ETMEKTEDİR?"

Danıştay'ın verdiği göreve geri alma kararının hiçbir izahı ve izanı yoktur bu Danıştay kime hizmet etmektedir? Alınan bu karar son derece tehlikeli ve sakıncalıdır. AYM ile Danıştay kararları devlet onuruna, milli birli ve varlığına zarar verdiği açıktır.

FİYAT ANARŞİSTLERİNE SERT TEPKİ!

Fiyat anarşistleri ile ilgili üç maymunun oynanması iki yüzlülüktür. Cari dengenin bozulması için el ovuşturan, fiyatları yukarı çekenlerin ve bunları arkasındaki FETÖ'cülerin hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecek.

15 Temmuz sonrasında hain örgütle ilişkisi belirlenen 4 bine yakın hakim savcı meslekten ihraç edildi. Türk hukuk sistemi zehirlenmişti. Danıştay'ın kararı tehlikelidir, sakıncalıdır. Bu dairenin göreve iade kararı verdiği kişiler arasında bylock listesinde adı geçenlerin olması nasıl izah edilecektir.

Bu karar alınırken 5. daire üyeleri maklube mi yiyorlar haşhaşilerin vaazlerını mı dinliyorlardır. FETÖ'cüleri vatana ihanet, cinayet değil midir? FETÖ'nün propogandasına çanak tutulması, tiyatro denilmesi alçaklığın dibidir. Pensilvanyalı hainin yusuf suresinden mesaj vermesi bir topralanmanın emaresidir. Buna kalkışırlarsa yapmaları gereken kefen biçtirmeleridir. Kuyuda yusuf değil yılan vardır, kafasını koparmak da şeref ve namus borcudur. Farklı kesimlere saklanmış, kripto damarı bulup lime lime doğramazsak günü geldiğinde acınacak hale gelmekten kurtulamayız. Şansını denemek isteyen varsa hodri meydan.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 194 TÜMÜ
  • HIDIR BUDUR 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli'yi her gördüğümüzde konu ne olursa olsun ilk önce şu cümlesi akla geliyor ; "---"“Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi müstahak olduğunuz sonuçlarla buluşturacağız"...
    Cevapla
  • dogrucu davut 2 ay önce Şikayet Et
    Tüm belediyelerde gerçek adil düzen gelecek belediyeleri hak aşıgı emin eller yeniden refahla teslim alacak.
    Cevapla
  • Talip 2 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun, fetö ike mücadele sert olmalı, hukuk bunların elinde hukukla bunlar alt edilemez tuz kokmuş, aym danıştay, dahası yargıtay bunların emrinde hiç beklenmedik anda beklenmedik kararlar boşuna çıkmıyor, iktidar aklını başına almalı yoksa çok acınacak hale düşecekler, sert tedbirler alınmalı,
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Devlet bahçeli söylüyor ama hükmet hiç bir şey yapmiyor hep sözde kalıyor.
    Cevapla
  • Metin Tansel 2 ay önce Şikayet Et
    Geç kalınmış bir düşünce.Devleti aciz duruma düşürmeye çalışan bu vampirlerin ipi çekilmeli devlet yumruğunu beyinlerinin ortasına vurmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR