Lütfü Savaş Hatay'da Haluk Levent'i yuhalattı

Yerel seçimlerde yeniden aday olan Lütfü Savaş, Hatay'da düzenlediği mitingde, CHP'nin teklif götürdüğü şarkıcı Haluk Levent'i hedef alarak, "Güven şöhretle, şarkı söylemekle olmuyor" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2024 17:19 GÜNCELLEME 20.02.2024 17:23 SİYASET
Lütfü Savaş Hatay'da Haluk Levent'i yuhalattı
Lütfü Savaş Hatay'da Haluk Levent'i yuhalattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Lütfü Savaş için kararını verdi. Bağımsız aday olma restine karşı CHP'de yola devam kararı çıktı. 

Hatay'da miting düzenleyen Lütfü Savaş, CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı için teklif götürdüğü Haluk Levent'i hedef aldı.

"GÜVEN ŞÖHRETLE, ŞARK SÖYLEMEKLE OLMUYOR" 

Savaş, şu ifadeleri kullandı:

"15 yıldır Hatay'da emanet bana teslim. Şimdi emaneti kime teslim edersiniz? Sizin için en önemli kim, aileniz. Bunu güvenilir birine teslim edersiniz. Bu güven de parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bu güven sizin hayattaki duruşunuzdur. Güven her şeyin başı. Bana güvenebilirsiniz."

Bu sözlerin ardından miting alanında toplananlar yuhalamaya başladı.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 54 TÜMÜ
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Expo'da yediğin milyonların hesabını vereceksin Savaş.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ee işte chpkk zihniyeti. gerçekleri yüzlerine vurunca, kendi içindeki insana bile kaka diyebilecek ahlaksız yozlaşmış bir gurüh bu chpkklılar.
    Cevapla
  • A.A.A 2 ay önce Şikayet Et
    Lütfü Savaşda icraat yok fakat Laf ebeliği çok.
    Cevapla
  • ERZURUM'lu DADAŞ 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adam müsveddesine oy verevek hatsylı seçmenlerede yazıklar olsun Haluk Levent adam gibi adam öbürü ise adam müsveddesi
    Cevapla
  • Ahmet Türkkan 2 ay önce Şikayet Et
    Haluk Levent depremden belli buradaydı sen Lütfü Savaş nerdeydin hangi birine yardım ettin sen gezmelere boy boy fotoğraf çektirdin sel oldu İskenderun da yoktun işin gücün para kaçırmakti deprem de kardeşinin evinden deprem de ölenlerin cenazelerine başsağlığı diledinmi evlerine ziyarete gittinmi yazık bu masum insanları fazla kandıramazsın byy byy Lütfü Savaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR