Turgut Altınok'tan sert tepki: Adamın ilkesi, omurgası, onuru olur

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Şu an DEM ile iş birliği yapan, DEM’in himayesi altına giren bir büyükşehir belediye başkanı var" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2024 18:49 GÜNCELLEME 09.03.2024 19:42 SİYASET
Turgut Altınok'tan sert tepki: Adamın ilkesi, omurgası, onuru olur
Turgut Altınok'tan sert tepki: Adamın ilkesi, omurgası, onuru olur

Turgut Altınok, Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 5 yılda Gölbaşı’nda yaptığı herhangi bir eserin bulunmadığını söyleyen Altınok, “Bu Büyükşehir Belediye Başkanı, Gölbaşı’nın da belediye başkanı değil mi? Gölbaşı’na metro sözü vardı, yaptı mı? Ankara’nın ilçelerine gidiyoruz, orada da yok. Afişlerinde ne yazıyor? ‘Herkese eşit hizmet vereceğiz’ yazıyor; ama herkesin belediye başkanı olamadı, herkese eşit hizmet yapamadı. Söylediği başka, yazdığı başkadır. Diyor ki ‘Cumhuriyet Halk Partili belediye başkan adayını seçmezseniz ayağınıza pranga vurursunuz.’ Şu an DEM ile iş birliği yapan, DEM’in himayesi altına giren bir büyükşehir belediye başkanı var. Ankara, bunu söyleyenlerden hesap soracak mı?" diye konuştu.

‘BU İLKE MİDİR, OMURGA MIDIR?’

Mansur Yavaş’ın Ankara halkına verdiği sözleri yerine getirmediğini söyleyen Altınok, "Gölbaşı’na, Kızılcahamam’a hizmetin yok, dikili bir ağacın, kedi kulüben bile yok. Yavaş, Ankara’ya ne yaptın? Söz verdin; ama sözünde durmadın. ‘MHP’liyim, ülkücüyüm diyenlerin yeri burasıdır’ diyor. ‘Bunun dışındakiler kemik yalayıcılarıdır’ diyor. ‘Ben partisini satanlardan, döneklerden değilim’ diyor. Peki, MHP’den istifa gerekçesi nedir? ‘MHP, CHP’leştiği için istifa ediyorum’ diyor. Bu ilke midir, omurga mıdır? MHP’den bu gerekçeyle istifa edip, CHP’ye üye oluyorsun. Kılıktan kılığa giren bir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı var. Cumhurbaşkanı adayı olacak ya ‘Apo bey, Apo bey’ diyor. ‘Selahattin Demirtaş bırakılsın’ diyor. Seçim bürosunu açarken de ‘Ben Türk milliyetçisiyim, PKK’dan hesap soracağız’ diyor. Adamın ilkesi, omurgası, onuru, vatan millet ülke sevdası olur. Önce vatan. Dilleri lal olan Büyükşehir Başkanına oyunuzu verecek misiniz? Şehitlerimizin kemikleri sızlar" ifadelerini kullandı.

'ANKARA’DA 9 MİLYARLIK İŞ YOK'

Göreve geldikleri takdirde 2 yıl içerisinde Gölbaşı’nın köylerinde alt yapı sorununun kalmayacağını belirten Altınok, "Ankara, tarımın başkenti olacak. Mazot desteğini 500 litreye çıkarıyoruz. Köylerde su aboneliğinden para almayacağız, köylerin imar planını yapacağız. Suyun metreküpünü 50 kuruş yapacağız. Tohum, gübre ve yem desteği vereceğiz. ‘Ankara’nın her yerinde resimlerim olursa bu haram paradır’ demişti. Şu an kampanyaya harcadığı para 2 milyar. Belediyenin bütün şirketleri batak. Sattığı gayrimenkul 9 milyar. Ankara’da 9 milyarlık iş yok. 5 yılda harcadığı bütçe ise 300 milyar. Mirasyedi büyükşehir belediye başkanı var" diye konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • HASAN TAMER 1 ay önce Şikayet Et
    Turgut Altınok sen Ankara için çok büyük bir şanssın seni seviyoruz destekliyoruz dua ilede destekliyoruz Allah seni Ankaramıza belediye başkanı yapsın Ankara'nın senin hizmetlerine çok ihtiyacı var Allah yardımcın olsun ne dileğin var ise en iyisini versin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Trafik kitlenince Mansur başkana oy verenler trafik polisliği yapar.
    Cevapla
  • Sakarya 1 ay önce Şikayet Et
    Mansur Başkan tur bildirecek
    Cevapla
  • Kompataro 1 ay önce Şikayet Et
    Sizdeki omurga reisin teknesinden yak kapma omurgası..
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 1 ay önce Şikayet Et
    BU MAHSUR YAVAŞ ADALET TARAFINDAN SORGUYA ÇEKİLİP HESAP VERMEYECEKMİ?Yoksa yedigi çaldıgı yanına karmıu kalacak?
    Cevapla
  • Şahin 1 ay önce Şikayet Et
    Adamda iftira atarken Allah korkusu olacak Mansur başkanım senden Allah razı olsun emegine yüregine saglık kıskansnlar çatlasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR