CHP İzmir Belediye Başkan adayından Tunç Soyer'e İmamoğlu tepkisi: İçim acıyor

CHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemil Tugay, İstanbul'a giderek Ekrem İmamoğlu'na destek veren Tunç Soyer'i sert sözlerle hedef aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2024 14:31 GÜNCELLEME 09.03.2024 14:32 SİYASET
CHP İzmir Belediye Başkan adayından Tunç Soyer'e İmamoğlu tepkisi: İçim acıyor
CHP İzmir Belediye Başkan adayından Tunç Soyer'e İmamoğlu tepkisi: İçim acıyor

CHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemil Tugay, Karşıyaka-Çiğli Tunceliler Kültür Dayanışma Doğa Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

Cemil Tugay, İstanbul'a giderek Ekrem İmamoğlu'na destek veren Tunç Soyer'i kastederek, 'Dünden beri içim acıyor. Ben burada belediye başkan adayıyım. Kendi adıma değil Cumhuriyet Halk Partisi adına. Benim gibi düşünen siyasetçiler ve CHP adına bunu yapmayın. Ama burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız, başka şehirde başkaları için çalışıyor' dedi.

'DÜNDEN BERİ İÇİM ACIYOR'

Tugay, Pir Sultan Abdal'ın sözleriyle sürdürdüğü konuşmasında, İstanbul'a giderek Ekrem İmamoğlu'na destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kastederek, "İzmirliler buna izin vermez. Biz bu tartışmayı yaparken Manisa'da, Uşak'ta, Balıkesir'de, Kastamonu'da, Amasya'da Türkiye'nin çok yerinde kazanıyoruz. Ama bizim burada dost dediğimiz bazıları inanılmaz haksız cümleler kuruyor. Pir Sultan Abdal'ın hikayesinde 'Dostun attığı gül yaralıyor bizi' diyor. Benim de itirazım var. AKP'ye kazandırmak için çalışan herkese itirazım var. İnsanlar bu haldeyken, ülke bu haldeyken, her şeyin sebebi bunlarken, onlara prim veren herkese itirazım var. Bunu yapmayın. Dünden beri içim acıyor. Ben burada belediye başkan adayıyım. Kendi adıma değil Cumhuriyet Halk Partisi adına. Benim gibi düşünen siyasetçiler ve CHP adına bunu yapmayın. Ama burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız başka şehirde başkaları için çalışıyor" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • Hoca Nasrettin 1 ay önce Şikayet Et
    Sen adamın yerine geçmeye çalış birde ondan destek bekle. Oysa imamoğlunun yalakalığını yapsın. Belki bir kemik kapar.
    Cevapla
  • Aslı gibi. 1 ay önce Şikayet Et
    Vah vah çok üzüldüm...Bizimde içimiz açıyor sizin gibi insanların bu ülkede belediye başkanı adayı olduğunuzdan dolayı.. CHP belediyecilik demek hizmet etmememek demek..
    Cevapla
  • Halil 1 ay önce Şikayet Et
    Bir söz vardır “tencere yuvarlanmış kapağını, b….!!! yuvarlanmış topağını bulmuş” derler…!!! İki boş gazyağı tenekesi bir-birine kavuşmuş
    Cevapla
  • dumrul 1 ay önce Şikayet Et
    Anla artık YOLA YANLIŞ İNSANLARLA ÇIKTIIINNN !!
    Cevapla
  • Vatansever 1 ay önce Şikayet Et
    Beter olun kökünüz kurusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR