Amasya’da 176 kişi MHP’ye katıldı

MHP rozeti takılan 176 kişinin farklı siyasi partilerden ayrılarak MHP saflarına geçtiği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2024 12:48 GÜNCELLEME 11.03.2024 13:01 SİYASET
Amasya’da 176 kişi MHP’ye katıldı
Amasya’da 176 kişi MHP’ye katıldı

MHP Amasya Belediye Başkan Adayı Dr. Bayram Çelik, “Bugün bizlere desteklerini açıklayıp Türk milliyetçiliğinin doğru adresi, Türk devletinin sigortası, Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılarak bize güç katan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, hepsini muhabbetle kucaklıyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Mustafa Akgül de “Göreve geldiğimiz günden beri ahde vefa ve çeşitli programlarla partimizden ayrılan, gönül kırgınlığı yaşayan tüm ülküdaşlarımızı bir araya getirmek için canla, başla çalışıyoruz. Şükürler olsun ki çok sayıda kardeşimizi tekrardan aramıza kattık. Aramıza katılan tüm ülküdaşlarımıza kucak açıyor ve hoş geldiniz diyorum. Birlikte daha güçlüyüz. Gelecek hep birlikte daha güzel olacak” diye konuştu.

KAYNAK : İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Emin DEDE 1 ay önce Şikayet Et
    Tebrik ederim net ve güzel kararlarından dolayı. MHP BU CENNET VATANIN OLMAZSA OLMAZI, GERÇEK AŞIĞI VE HİZMETKARIDIR.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR