Hakan Fidan, Tunus Büyükelçisi Ahmet Demircan'ı kabul etti

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tunus Büyükelçisi Ahmet Misbah Demircan'ı kabul etti.

ABONE OL
GİRİŞ 12.03.2024 09:23 GÜNCELLEME 12.03.2024 09:23 SİYASET
Hakan Fidan, Tunus Büyükelçisi Ahmet Demircan'ı kabul etti
Hakan Fidan, Tunus Büyükelçisi Ahmet Demircan'ı kabul etti

Tunus Büyükelçi Demircan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Tunus nezdinde Türkiye Büyükelçisi atanmam vesileyle Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan'ı ziyaret ettim." dedi.

Büyükelçi Demircan mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Sayın Bakanımıza Tunus ve Türkiye ilişkilerinin geliştirilmesi yönündeki direktifleri ve nazik kabulleri için şükranlarımı arz ediyorum. Yakın zamanda Tunus'ta göreve başlayacağım. İki dost ve kardeş ülke ilişkilerinin hemen her alanda geliştiği bir dönem olacak."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR