Murat Kurum, İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı Açılış Töreni’ne katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılışa videokonferans ile katıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2024 18:11 GÜNCELLEME 19.03.2024 18:58 SİYASET
Murat Kurum, İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı Açılış Töreni’ne katıldı
Murat Kurum, İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı Açılış Töreni’ne katıldı

Videokonferans ile İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattının açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri sonrası İstanbul’un 'Siztem İstanbul Projesi' ile keyfi, kibirli ve kirli zihniyetlerden kurtulup programlı, planlı, projeli, şeffaf, adil bir yönetime kavuşacağını belirtti.

Ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'a seslenerek; "Şuandaki Belediye Başkanı bunu da sahiplenir. Bunu onun sahiplenmemesi için millete iyi anlatmak lazım. Murat, sahip çıkın. Malınıza sahip çıkmazsanız bu adamlar sahip çıkar" dedi. Kurum ise, "Anlaşıldı Sayın Cumhurbaşkanım" yanıtını verdi.

Murat Kurum konuşmasında, "Ulaştırma Bakanlığımız şu aylık süreçte İstanbul’a metro hatlarının açılmasıyla birlikte ulaşımı rahatlatmak için çok ciddi ve çok önemli adımlar attılar.

İnşallah 1 Nisan’dan itibaren İstanbul’daki trafik çilesini bitireceğimiz, vatandaşımız bu manada rahatlatacak çilesiz bir trafiğe kavuşturacak adımlarımızı yine aynı anlayışla İstanbullu hemşehrilerimiz için çalışıp, projeler, eserler yapıp, ‘Gerçek Belediyecilik’ anlayışıyla tüm İstanbul’a bu hizmetleri kazandırıyor olacağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdele kesiminin ardından hattın 31 Mart'a kadar da ücretsiz olacağını sözlerine ekledi.

KAYNAK : Haber7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • ist34 1 ay önce Şikayet Et
    kazısından rayına o hatta görev yapan bir mühendis olmaktan gurur duyuyorum... hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.
    Cevapla
  • Osman Berk 1 ay önce Şikayet Et
    Vatana millete hayırlı uğurlu olsun inşallah
    Cevapla
  • C.Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Dikkat!.. Eko bunada Sahip çıkar!.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR