Erdoğan'dan çarpıcı tepki: Doğan görünümlü şahin gibi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuştu. Para sayma görüntülerine tepki gösteren Erdoğan, "Doğan görünümlü şahin misali, dışı farklı içi farklı bir muhalefet anlayışı ile karşı karşıyayız" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2024 17:27 GÜNCELLEME 21.03.2024 18:50 SİYASET
Erdoğan'dan çarpıcı tepki: Doğan görünümlü şahin gibi!
Erdoğan'dan çarpıcı tepki: Doğan görünümlü şahin gibi!

Son dakika haberi! Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis'teki Cumhuriyet meydanında düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Kilis'in bizden beklentilerinin farkındayız, bu umutları boşar çıkarmayacak eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz.

"200 BİN EVİ HAK SAHİPLERİNE KAVUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ"

Kilis'te 33 kardeşimiz depremlerde hayatını kaybetti. Vefat eden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Elimizi deprem bölgesinden hiç çekmedik. 

Deprem ülkemizin en önemli meselesi. Deprem turistleri ise bölgeye şöyle bir uğrayıp enkazlar önünde poz verip gittiler. Kendilerine oy vermediler diye depremzedelerimize yapılan hakaretleri burada saymıyorum bile. Bu ahlaksızlıkları unutmayız, unutturmayız. 

Reklama harcadıkları meblağlar depreme ayırdıkları bütçeden katbekat daha fazla. Türkiye, asrın tabi afetlerinden birini yaşamamış gibi hareket ediyorlar. 

Her ay 15-20 bin civarında konut ve köy evini teslim edeceğiz. Yıl sonuna kadar 200 bin evi hak sahiplerine kavuşturmayı hedefliyoruz.

Kilisli depremzedelerimize sadece kira yardımı olarak 72 milyon lira ödeme yaptık. Şehrimize 500 milyonun üzerinde kaynak aktardık. Bu zor günlerinde Kilis'in yanında olduğumuzu gösterdik. Kilis'i sahipsiz bırakmayacağız. 

Kilis, milli mücadelenin de kahraman şehirlerinden biridir. 

CHP'DE PARA KULESİ: NEREDEN GELİP NEREYE GİTTİĞİ BELLİ DEĞİL

Onlar siyasi ikballeri uğruna her türlü gayrı meşru yola başvurmaktan çekinmiyorlar. Para desteleriyle kule yapmak dışında icraatleri yok. Hayırdır bu parayı ne yapacaksınız? CHP'ye bina alacaklarmış. Akıllı telefon teknolojisi henüz CHP'ye ulaşmamış. İşin kolayı varken zoru tercih etmişlerdir. 5-6 kişi saatlerce dolar-avro saymaya yetişemiyorlar. 

Aslında kendisi hesap uzmanı olan Bay Kemal izah edebilirdi. Ama sesi soluğu çıkmıyor. Ne para işlerinde ne ittifak işlerinde bu sözlerine sadık kalırlar.

'DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN MİSALİ İÇİ FARKLI DIŞI FARKLI MUHALEFET"

Neyin karşılığında hangi ilçelerde adaylarını çektiklerinden, devşirme adaylarla ne yapmaya çalıştıklarından CHP'li pek çok yöneticinin de DEM'e oy verenlerin haberi yok. Doğan görünümlü şahin misali dışı farklı içi farklı bir muhalefet anlayışıyla karşı karşıyayız.

Hiçbir işi gizli saklı yapmadık. Meydanlarda verdiğimiz sözleri göreve geldiğinde unutanlardan olmadık. Kilis'e 21 yılda güncel rakamlarla 26 milyar lira yatırım yaptık. Kilis'in içme suyu problemini çözdük.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Muhalefet kokuştu.Chp diye bir siyasi parti kalmadı.
    Cevapla
  • Sahin 1 ay önce Şikayet Et
    Murat Kurum: 65 yaş üstü vatandaşlara vapurları ücretsiz yapmayı vaat etmiş.... Yahu 65 yaş üstü vatandaşlara vapurlar zaten ücretsiz
    Cevapla
  • Ersin 1 ay önce Şikayet Et
    Siyonistlerin dünyadaki ekonomisi çöküyor. İMF bile dolar rezevr para olmaktan çıktı diyor ben demiyorum. Bütün ülkelerin içine petrol, dolar, faiz üçgeni kurdukları için küresel ekonomi çöküşte olduğu için bütün ülkeri etkilemektedir. Pahalılık bundan dolayı. Pandemiden sonra bütün ülkelerde var iktidarlardan kaynaklı olsa bütün ülkelerde olmaz.
    Cevapla
  • Dedem 1 ay önce Şikayet Et
    Reis sonuna kadar haklı bu değerlendirme de.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bizde Yıllarca sizi bizim SANMIŞTIK .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR