Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika enflasyon mesajı!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladığında daha geniş bir hareket alanına kavuşmuş olacağız. " açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2024 14:56 GÜNCELLEME 22.03.2024 16:07 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika enflasyon mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika enflasyon mesajı!

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük’te düzenlenen mitinge katıldı. Erdoğan, "Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladığında daha geniş bir hareket alanına kavuşmuş olacağız." açıklamasında bulundu.

46 bin kişinin katıldığı mitingde Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Ekmeğini demirden çıkaranların şehri olan Karabük, Türkiye sanayisinin de can damarları arasında yer alıyor. Ekonomimize eşsiz katkılar sunuyor. Bu şehri Türkiye Yüzyılı'nda daha da ileri götürmek bizim için bir vefa meselesidir.

Bu şehir Cumhuriyetimizin kazanımlarından biridir. Geçen mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 62'yi aşan, Cumhurbaşkanlığı'nda yüzde 64'e varan oranlarda destek verdiniz. Bunun için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart'ta çok daha yüksek oy oranları ile yanımızda olacağınıza inanıyorum.

DEPREM MESAJI

Depremin faturası 104 milyar dolar. İstanbul ve diğer şehirleri hızla hazırlayacağız. İstanbul başta olmak üzere risk altındaki şehirlerimizin süratle depreme hazırlanması gerekiyor.

İmkanları milletin tüm kesimlerine yansıtacağız. 

Her seçim aynı zamanda kimin kiminle yol yürüdüğünü, kimin nerede durduğunu görmemize vesile olan milli bir sınamadır.

ENFLASYON MESAJI

Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladığında daha geniş bir hareket alanına kavuşmuş olacağız. 

TÜM SUÇU KEMAL'E YIKTILAR

Türk siyasetini bu kadar kirletmeye, insanımızı bu kadar utandırmaya kimsenin hakkı yok olmamalı, bunun adı siyaset değil.

CHP'YE DEM TEPKİSİ

Bizim ne köken ne meşrep istismarıyla ne de ideolojik saplantılarla işimiz olmaz. Kirli pazarlıkların sonunda ne çıkacak göreceğiz.

KARABÜK'E YATIRIMLAR

Kapanmak üzere olan KARDEMİR'i alıp ülkemizin en büyük demir çelik tesislerinden biri haline biz getirdik.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • işçi 1 ay önce Şikayet Et
    gariban şu enflasyonda tatil düşünmez,araba ev almayı düşünmez ,tek derdi kira ödemek ve karnını doyurmak,devlet olarak kira yardımı yap ve tarım kredi marketler aracılığı ile et süt yumurta çay şeker makarna pirinç vb 30-40 kalem ürünün 1 sene fiyatını zarar etme pahasına sabitle,mazotta nasılki subbanse ediyordun , enfilasyon düşene kadar, bu ürünleri subbanse ,et kadar basit
    Cevapla
  • işçi 1 ay önce Şikayet Et
    her şeye aralığın sonundan itibaren en azzzz %50 zam geldi, adamlar yılbaşı zamlarını aralık ayında yapmaya başladılar ,ocak ayına girince de 2. zammı patlattılar, daha sonrada 3 güne bir zam geliyor Devletin yapacağı tek şey tarım kredi marketler aracılığı ile ,et, süt,yumurta,pirinç,bulgur kısaca bütün bakliyatlar,, şeker, çay,makarna vb.. ürünlerin 1 sene fiyatını sabitlemek...
    Cevapla
  • Emekli memur _ _ _ 1 ay önce Şikayet Et
    Ülkemiz de Her Şey İSRAF Örnek ; İlçeler de ve Şehirler de MUHTAR ne iş Yapar ? Hiç bir iş yapmaz Yapacakları bir İş Yok DEVLETİN MİLLETİN SIRTINA YÜK İSRAF... Köyler de Muhtarlık kalmalı İlçe ve Şehirlerde KALDIRILMALI Millete Yazık...
    Cevapla
  • Doğrusu 1 ay önce Şikayet Et
    Yirmi binden az alan emekliye seyyanen zam verilsin
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Reis Trapzon adayının fenerbahçe ile ilgili konuşmaları hoş değil onun yüžünden hem istanbulda hem trapzonda oy kayıpları olur sporla siyaset olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR