Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendinin Türkiye'ye özür borcu var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'nin yeni Genel Başkanı, darbesever çıktı. Neymiş, belli yaşın altındakiler milli iradeye kast ederse bu Türkiye için iyiymiş. Özgür efendinin tüm Türkiye'ye bir özür borcu vardır" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2024 17:03 GÜNCELLEME 22.03.2024 18:19 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendinin Türkiye'ye özür borcu var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendinin Türkiye'ye özür borcu var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankırı'da düzenlenen mitinge katıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Tüm Çankırı'yı selamlıyorum. Bugün Çankırı bir başka. Epeydir Çankırı ile hasret gidermek istiyorduk, nasip bugüneymiş. Görüyorum ki Çankırılı yarenler de bizi özlemiş. Aşkınız için sevdanız için her birinize teşekkür ediyorum.

Bu ne güzel bir manzara, bu ne güzel bir muhabbet. Buraya gelirken Emniyet'ten bilgiyi aldım. Belki siz de şaşıracaksınız, alanda 45 bin kişi var.

Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde sizlerin güçlü desteğini daima yanımızda hissettik. Rekor oy oranları ile daima mücadelemize sahip çıktı. 14 -28 Mayıs seçimlerinde, milletvekilliğinde ve cumhurbaşkanlığında yüzde 78'e yaklaşan oy oranı ile cumhur ittifakına destek vererek bir tarih yazdınız. Bu oran ile bize en çok destek veren il oldunuz. Çankırı'yı bu sonuçlardan dolayı tebrik ediyorum. Siz ne güzel insanlarınız böyle. Rabbim hepinizden razı olsun. Çankırı'ya bugüne kadar biz mahcup olmadık, yine olmayacağız. 

"MİNNET BORCUMUZU DAHA FAZLA ÇALIŞARAK ÖDEYECEĞİZ"

Kentsel dönüşüm, TOKİ bizden, fabrikalar da başkan Hüseyin beyden. Sizlerin bu halini gördükten sonra Cumhurbaşkanı olarak sizlerin yanındayım. Çankırı'ya olan minnet borcumuzu daha fazla çalışarak, daha fazla eser üreterek ödeyeceğiz. Bunun için 31 Mart çok ama çok önemli, sizlerden 31 Mart'ta bir kez daha destan yazmanızı bekliyorum. 

Sadece Mart ayının başından beri, 23 farklı ilimizi ziyaret ettim. Mitingler yaptım. Durmak yok yola devam. Yabancı misafirlerimizin yanı sıra, şehit ailelerimizden, sağlık çalışanlarımızla kucaklaştık. Karabük'te de meydan aynen böyleydi. Karabük'te de 40 bin kişi meydandaydı. Yarın Ankara, pazar günü İstanbul. Muhteşem mitinglerimizi yapacağız.

Şehirlerimize kazandırdığımız eserleri ve yatırımların resmi açılışlarını gerçekleştirdik. Telefon diplomasisi ile bölgemizdeki krizlere ve savaşlara çözüm gerçekleştirmeye çalıştık. Ankara'da yarenler çok. Ankara'daki yarenleri Çankırılıları, benim Çankırılı kardeşlerim tek tek telefonla arayacaklar ve Ankara'da da Turgut Altınok kardeşimizi kazandıracağız. Mazlumlara el uzatmak, zalimlerin zulümlerine dur demek Gazze başta olmak üzere çalıştık, çalışıyoruz. 

Bizim gündemimizde deprem bölgesi var. Bizim gündemimizde dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerimiz var. Aziz milletimizi layıkıyla temsil etmek var. Bizim gündemimizde içinde bulunduğumuz asra Türk mührünü vurmak var. Bizim gündemimizde Türkiye'yi dünyanın devler ligine yükseltmek var. 

GÖK VATANIMIZI KAAN İLE KORUYACAĞIZ

Görüyorsunuz, savunma sanayiinde her gün yeni bir başarıya imza atıyoruz. Bir dönem toplu iğne üretemezken bugün kendi gemimizi, tankımızı, füzemizi, savaş uçağımızı imal eder hale geldik. KAAN'ın göğe süzülüşünü izlediniz değil mi?  Her türlü ambargoya rağmen 5. nesil savaş uçağımız KAAN ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Müzmin muhalifler kalorifer peteği diyerek başarıyı küçümsemeye çalıştı. KAAN dosta güven düşmana korku saldı. 2028'de KAAN'ı hava kuvvetlerimize teslim edeceğiz. Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız. İHA'larımızın başarılarını artık cümle alem biliyor. Dünyanın 50'ye yakın ülkesinde TB2'ler, AKINCI'lar, AKSUNGUR'lar kullanılıyor. Bölücü terör örgütü mensupları için artık hiçbir şey güvenli değil. Sınırlarımızın 300-350 kilometre ötesinde teröristleri tespite ediyor, hiç ummadıkları anda etkisiz hale getiriyoruz.

Devletimize kast etmenin, vatan evlatlarına saldırmanın bedelini, bu katil sürülerine misliyle ödetiyoruz. Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık. Savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşıncaya kadar inşallah durmayacağız, yolumuza devam edeceğiz.

MUHALEFETİN DURUMU İÇLER ACISI

Biz Çankırı ile birlikte tüm Türkiye için canla başla çalışırken CHP'nin başını çektiği muhalefetin durumu ise içler acısı. Vizyon, proje, ufuk, eser, icraat desen zaten hak getire. Ziya Paşa'nın güzel bir beyiti var. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Biz hizmet ve eser bırakıyoruz.

MİLLETİM SİZİ SANDIKLARA GÖMECEK

Muhalefet bavullarla, çantalarla taşınan balya balya paralar dışında elle tutulur işleri yok. Dolarlar çantalarda, euro'lar çantalarda. Nereye kadar böyle gideceksiniz. 31 Mart'a kadar. 31 Mart'ta benim milletim sizi sandıklara gömecek. Bürolarda paralarla kule yapıyorlar. Açıkla deyince sağa sola saldırıyorlar. Bunlar değişim diye bir şey başlatmışlardı. Sonuç. Tam fiyasko oldu. Genel Başkan değişti ama CHP'nin darbeci kodlarında zerre dönüşüm olmadı.

CHP GENEL BAŞKANI DARBESEVER ÇIKTI

CHP'nin yeni Genel Başkanı, darbesever çıktı. Televizyonda gülerek darbenin faziletlerinden bahsediyor. Neymiş, belli yaşın altındakiler milli iradeye kast ederse bu Türkiye için iyiymiş. Kafaya bak ya. Bunların eski genel başkanının 15 Temmuz'da tankların arasından Bakırköy Belediyesi'ne gittiği akşamı hatırlıyorsunuz değil mi? Bay bay Kemal'e Ankara'da daire tuttular. Orada istirahat ediyor. Aklı başında, demokrasiyi özümsemiş genel başkanlar böyle şeyler söylemez.

TÜRKİYE'DE DARBELER DÖNEMİ KAPANDI

Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde ekranlarda darbe güzellemesi yapan genel başkana rastlayamazsınız. Sandıktan umutlarını her kestiklerinde buna sarılıyorlar. Özgür efendiye şu gerçeği hatırlamak istiyorum, Türkiye'de darbeler dönemi kapanmıştır. Her kim milletin iradesine kast ederse, karşısında bizi bulur. 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi 85 milyonu bulur.

ÖZGÜR EFENDİNİN ÖZÜR BORCU VAR

Siyasette değişim olacaksa bunun yolu darbe değil sandıktır. Özgür efendinin darbelerde acı çekenler başta olmak üzere tüm Türkiye'ye bir özür borcu vardır. Kendisinin çıkıp istismar ettiği gençlerden özür dilemelidir. Demokrasi adına biz bunun takipçisi olacağız. Buna hak ettiği dersi milletimizin sandıkta vereceğine inanıyorum.

KAYNAK : Haber7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Vatan Evladı 1 ay önce Şikayet Et
    Darbe kime yapılacak! Millet İradesi ile seçilmiş İktidara karşı mı? 15 Temmuz Darbe girişimi halâ hafızalara kazınmış olarak duruyor! Millet İradesi üzerinde hiç bir güç tanımıyoruz! Darbe olmasına da Asla geçit vermeyeceğiz! Saat Üçte Darbe olsa gençler tarafından hemen teslim olurmuş Bay Anamuhalefet Lideri Özgür Özel Beyefendi!. Şunu da iyi bilin ki Aziz Milletimiz Uyumuyor!. .......
    Cevapla
  • Vatan Evladı 1 ay önce Şikayet Et
    Bir Vatan Evladı olarak Cumhuriyet Başsavcılığının derhal Harekete geçmesi için Suç duyurusunda bulunuyorum! Gereğinin yapılmasını Arz Ederim. Bu Güzel Ülkem Darbe Badirelerinden çok çekti! Bırakın Yapamıyor iseniz böyle ne siyaset ne de Anamuhalefet lik olur! 60 kuşağından bu güne Tüm Siyasi oluşumları ve Ülkemiz üzerinde kaos ortamı oluşturmak için yapılan tüm darbeleri gördük! .......
    Cevapla
  • hıghlander 1 ay önce Şikayet Et
    3.dünya ülkeleri bile darbe söylemini aşmak üzere...yuh artık.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdii gelelimm CHP için Uğur DÜNDAR “Atatürk'ün partisiyiz” jelatininde ağdalı cümleler kurarken bir de Y.ÖZDİL’e kulak verelim? "Milliyetçi/Atatürkçü kimse kaldı mı yaa?" diyen ÖZDİL’e.
    Cevapla
  • Leyla 1 ay önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan Aslolan gönüllere girmektir. Kalp kırmak herkese has olan bir şeydir. Dünya benim olsa ne yazar bir gönüle giremedikten sonra.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR