Cevdet Yılmaz'dan 'Filistin' çağrısı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, uluslararası toplumun hukuka dönmesi ve Filistin halkına insani yardımların kesintisiz ulaştırılması konusuyla ilgili çağrı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2024 16:56 GÜNCELLEME 14.04.2024 16:56 SİYASET
Cevdet Yılmaz'dan 'Filistin' çağrısı!
Cevdet Yılmaz'dan 'Filistin' çağrısı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bölgemizde artan gerilimin bir an önce düşmesini ve dikkatlerin Gazze'de yaşanan insanlık suçlarına yoğunlaşmasını diliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, İsrail-İran arasındaki gerilim hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Filistin halkına insani yardımın kesintisiz ulaştırılması için Türkiye’nin çalışmalarının devam edeceğini belirten Yılmaz, "Bölgemizde artan gerilimin bir an önce düşmesini ve dikkatlerin Gazze’de yaşanan insanlık suçlarına yoğunlaşmasını diliyoruz. Ateşkesin sağlanması, insani yardımların mazlum Filistin halkına kesintisiz ulaştırılması ve iki devletli kalıcı barış sağlamaya yönelik siyasi sürecin başlatılması için Türkiye olarak her türlü çabayı sarf etmeye devam edeceğiz. Yaşanan katliamlara sessiz kalarak İsrail’e koşulsuz destek olanlar bölgesel gerilimi artırmakta ve Netanyahu yönetiminin suçlarına ortak olmaktadırlar. Uluslararası toplumun hukuka dönmesi, haklı olanın yanında durması ve İsrail yönetiminin saldırılarını durdurması için tavır alması insani olduğu kadar tarihi ve stratejik bir gerekliliktir. Savaşın kazananı, adil bir barışın kaybedeni olmaz" ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    İran İsrail danışıklı dövüşü Amerika ve İsrail'in işine yaradı kahrolsun Amerika kahrolsun İsrail kahrolsun İran kahrolsun zalimler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR