Teleferik kazasında mağdurlar can çekişirken CHP'li Böcek'in eğlendiği ortaya çıktı

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında, mağdurları kurtarma çalışmaları sürerken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in bir restoranda eğlendiği anlar görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2024 20:56 GÜNCELLEME 15.04.2024 10:10 SİYASET
Teleferik kazasında mağdurlar can çekişirken CHP'li Böcek'in eğlendiği ortaya çıktı
Teleferik kazasında mağdurlar can çekişirken CHP'li Böcek'in eğlendiği ortaya çıktı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölgeye gece uçuş kabiliyetine sahip Jandarma helikopteri gönderildiğini duyurdu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını bildirdi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazayla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ettiğini ve kazanın tüm yönleriyle araştırılacağını ifade etti. Antalya Valiliği, kentteki teleferik kazası nedeniyle havadaki kabinlerde mahsur kalanlardan 96'sının kurtarıldığını bildirdi.

MUHİTTİN BÖCEK BÖYLE EĞLENİYOR

Antalya’da teleferikte can pazarı yaşanırken Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katıldığı bir yemeğe ait görüntüler, ev sahipliği yapan restoran sahibi tarafından saat 21:30’da paylaşıldı.

İçkili bir restoranda dostlarıyla eğlenen Böcek’in, teleferik mağdurlarının yardım beklediği saatlerde böyle eğlenmesi tepki ile karşılandı.

Antalya Platformunun Instagram sayfasından yaptığı paylaşım şöyle;

“Muhittin Böcek teleferik kazası öncesi oturduğu mekandan çıkış yaparak olay yerine gelerek incelemeler yaptı ve açıklamalarda bulundu. Restaurant sahibi ise O anları teleferik kazası sonrası kurtarma esnasında paylaşınca tepki aldı ve paylaşımını sildi.”

Restoran sahibi gelen tepkiler üzerine yaptığı paylaşımı kaldırdı.

CHP ARAŞTIRMA HEYETİ GÖNDERECEK

Öte yandan CHP, Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşanan teleferik kazasını araştırmak üzere, genel başkan yardımcıları ve 10 milletvekilinden oluşan bir heyetin görevlendirildiğini bildirdi.

AKILLARA İMAMOĞLU’NU GETİRDİ

Muhittin Böcek’in teleferik mağdurlarına ilgisiz kalması, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da kar nedeniyle felaket yaşanırken, Sarıyer'deki bir balıkçıda yediği yemeği akıllara getirdi.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 550 TÜMÜ
  • Mustafa Elmas 2 hafta önce Şikayet Et
    Bunların işi hizmet değil bunların işi masada oturup nerede Rakı balık var orada
    Cevapla
  • Utku 2 hafta önce Şikayet Et
    Her zaman söylüyoruz. Chp sadece kendileri için dır. Onlar için halk hiç tir. Geçmişe Bi bakın. Chp Türk milletine zulümden başka bir şey vermemistir
    Cevapla
  • Şeko 2 hafta önce Şikayet Et
    Hiç fark etmez cehepe böyledir dansöz oynatsa gine kazanır
    Cevapla
  • Hasan 2 hafta önce Şikayet Et
    CHP secmeninin bunlara bakmaz,bunlarında millet umurlarında değil.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Antalya halkı seçti mustahaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR