Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Oda TV'nin hakkında yaptığı "Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun 'Gök' merakı" başlıklı haberini yalanlayarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2024 19:54 GÜNCELLEME 18.04.2024 20:06 SİYASET
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor

İnternet haber sitesi Oda TV'nin bugün servis ettiği "Tevfik Göksu'nun 'Gök' merakı" başlıklı "özel haberindeEsenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu hakkında çok ağır suçlamalarda bulundu.

"ÖZEL HABERDE" İDDİALARA DELİL OLABİLECEK NE TARİH VAR NE DE BELGE

Ali Haydar Kılıç imzalı haberde, "AKP'li Tevfik Göksu'nun yönettiği Esenler'de Göksu'nun soy ismini çağrıştıran, "Gök" kelimesinden türetilen sokak isimleri dikkat çekiyor. Öte yandan, AKP’li eski bakanların isimlerinin yer aldığı cadde isimlerinin de kaldırdığı ortaya çıktı." ifadeleri kullanılırken, söz konusu 'iddiaların' kaynak ve tarih verilmeden kesin bir dille yazılması dikkat çekti.

"OTURDULAR DÜŞÜNDÜLER 'BUGÜN TEVFİK GÖKSU HAKKINDA NASIL YALAN HABER YAPABİLİRİZ' DEDİLER"

Esenler Belediye Başkanı Göksu, siyasi olarak hedef alındığı habere karşı jet hızında bir açıklama yaptı.

Yalan olduğunu belirttiği habere karşı dava açılacağını açıklayan Göksu, sosyal medya hesabından Oda TV'nin paylaşımını alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

"Oda TV’deki arkadaşlar oturdular, düşündüler 'bugün Tevfik Göksu hakkında nasıl yalan haber yapabiliriz?' dediler ve bu komik habere imza attılar.

"SİYASİ BÜYÜKLERİMİZİN İSİMLERİ MEVCUDİYETİNİ KORUMAKTADIR"

Arkadaşlar; 
Sayın Cumhurbaşkanımızın, Bakanlarımızın ve değerli siyasi büyüklerimizin isimlerinin olduğu caddelerimiz 15 Temmuz Mahallemizdedir ve isimler mevcudiyetini korumaktadır.

"'G' VE 'GÖK' İLE BAŞLAYAN SOKAKLARIMIZ ESENLER İLÇE OLMADAN ÖNCE VERİLMİŞTİR"

'G' ve 'Gök' ile başlayan sokaklarımız ise Havaalanı Mahallemizdedir ve bu sokakların isimleri de daha Esenler ilçe olmadan önce verilmiştir. Benim görevim ise 2009 yılında başlamıştır.

"OTURDUĞUNUZ YERDEN YALAN HABER YAPARKEN KOMİK DURUMA DÜŞÜYORSUNUZ"

Bu haberi hazırlayan sevgili arkadaşlar, oturduğunuz yerden yalan haber yaparken komik duruma düşüyorsunuz!

"UNUTMADAN GEREKLİ ADLİ İŞLEMLERİ DE BAŞLATIYORUM"

Bu haberinizi yalan haberciliğinize ibret-i alem için kaldırmayın. Unutmadan gerekli adli işlemleri de başlatıyorum, haberiniz olsun."

KAYNAK : Haber7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Demokrasi ve çok partili seçimden ziyade padişahlık veya krallıkla yönetim daha uygun bazı toplumlara çünkü aşırı özgürlük insan hakları filan fazla olduğunu haketmediklerini anlıyorsun şu haberlere bakınca.
    Cevapla
  • Fatih 1 hafta önce Şikayet Et
    Ne ar kalmış nede haysiyet. Para için vatan satanlar şimdi gazete satsın diye yalanlara sarıldılar. Bu çok büyük bir oyun, tek bir yerden planlanan bir oyun...
    Cevapla
  • Cemal Serbest 1 hafta önce Şikayet Et
    Sonuna Kadar Gidin BAŞKANIM Ümmeti Muhammed Yanınızda.
    Cevapla
  • -Gözlemcí 1 hafta önce Şikayet Et
    Fatih Altaylı hergğn instagramda AKPyi eleştiriyor,bizden neden öyle muhalefetin yalanlarını usulünce anlatanımız yok...çoğu gazete okumaz tvyede bakmaz instagramda herkes Tiktok bile kirli sitaset içinde yayılmışlar her yerdeler
    Cevapla
  • -Gözlemcí 1 hafta önce Şikayet Et
    Ekrem İmamoğlu şirret ingiliz aklı kurnazlığı var ve ahlaksız,iyiler her zaman kazanmaz Filistin gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR