Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim

Önceki gün yapılan AK Parti MKYK toplantısında spordaki son gelişmeler de konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben artık Fenerbahçeli değilim, Milil Takım'ı tutuyorum" esprisi yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 16:18 GÜNCELLEME 19.04.2024 16:18 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim

AK Parti MKYK toplantısı önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapıldı. 

Toplantıda 31 Mart sonuçları ve sonrasına ilişkin parti içinde alınacak tedbirler geniş bir şekilde masaya yatırıldı. Yerel Yönetimler, Seçim İşleri Başkanlığı ve AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güleri'in de Meclis işleyişi hakkında ayrı ayrı sunum yaptığı kurulda MKYK üyelerinin sonuçlara ilişkin ilk tespitleri dikkat çekti. 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, kurulda yapılan tespitlerde ortak nokta olarak genel ekonomik durum öne çıktı. Enflasyon ve hayat pahalılığının seçmenin tercihinde etkili olduğu ifade edildi. Bunun yanı sıra alınan sonuçlarda "yanlış aday" gösterilmesinin de etki yaptığı belirtildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tespitleri not aldığı belirtilirken, AK Parti kaynakları, yeni reformların yapılmasının beklendiğini kaydetti. Erdoğan MKYK'da kongrede değişim mesajı verirken, kongre öncesinde de MYK'da değişimler yaşanmasının sürpriz olmayacağı kaydedildi. 

"ARTIK FENERBAHÇELİ DEĞİLİM"

MKYK'da seçimin yanı sıra spordaki son gelişmeler de gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" esprisini yaptığı öğrenildi.

KAYNAK : YENİ ŞAFAK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 90 TÜMÜ
  • adalet 1 hafta önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak sevindim doğrusu. İsabet olmuş.
    Cevapla
  • Adalet li 1 hafta önce Şikayet Et
    Cokta tindi sanki bende fenerbahceliyim ama bu kadar rezil bir takim tutmaktan tutmamayi tercih ederim
    Cevapla
  • Şiptar 1 hafta önce Şikayet Et
    Kim vazgeçmiş reissten sen öyle zannet misafir kendi adına konuş Erdoğan sevdası herkeze nasip olmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Halk senden vazgeçmiş bırakmış seni artık senin gündeme getirdiğinde neymiş
    Cevapla
  • katibb 1 hafta önce Şikayet Et
    Halk demenden bile esas mevzun aşikar.. Türkiye'm Reis'ten vazgeçmez.. hele senin gibi bir futbol takımı uğruna davasını satacak zerzevatlara ve vatan hainleri ile bir yol tutan alçaklara inat sadece Reis'ten kimde vazgeçmez. sporu siyasete alet eden bu başkan kimsesi tarihinizin en büyük başarısızlığı olacak.. ben sizi bir kaç yıl sonra göreyim...
    Cevapla
  • Yiğit 1 hafta önce Şikayet Et
    Fener Galatasaray Beşiktaş Trabzon hepsi de aynı alt tarafı spor akıllı olalım lütfen.Bunları kullanıp insanları kaosa huzursuzluğa yönlendiriyorlar oyuna gelmeyin.!!!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam gezinin baş aktörlerinden şimdide başarısızlığını kalkışmayla maskelemeye çalışıyor bizde ülke onunmuş gibi hareket ediyoruz zengin çocuklarından aklı kıt olanları kulüp başkanı yapıyorlar şirketi kurtarıyorlar bak tüpçü de aynı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR