CHP'de istifa depremi! Seçimin en çok konuşulan ilinin Başkanı görevinden ayrıldı

Seçimin en çok konuşulan illerinden olan Hatay'da CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2024 20:27 GÜNCELLEME 21.04.2024 20:44 SİYASET
CHP'de istifa depremi! Seçimin en çok konuşulan ilinin Başkanı görevinden ayrıldı
CHP'de istifa depremi! Seçimin en çok konuşulan ilinin Başkanı görevinden ayrıldı

Son dakika istifa haberleri: 31 Mart Yerel seçimlerinin en çok konuşulan illerinden olan Hatay, CHP yönetiminden AK Parti'ye geçti. Seçim öncesinde adaylık tartışmalarıyla gündeme gelen Hatay'da kaybeden taraf olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki istifa ettiğini açıkladı.

CHP HATAY İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Tiryaki, parti kadrolarında yer alan yöneticilerin aleyhte çalışma yaptığını öne süren Tiryaki, "İskenderun’u kıl payı kaybettik, yıkık bir kent Antakya’yı türlü sebeplerle kaybettik. Partimizin kalelerinden Defne’yi kazansak da oy oranımız düştü, Samandağ’ı kaybettik" ifadelerini kullandı.

Tiryaki, mağlubiyetin sorumluluğu, adaylarının arkasında dik durmayı bilmenin gereği olarak istifa ettiğini, fakat partisini bir neferi olmaya devam edeceğini belirtti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 63 TÜMÜ
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Hükümetin yaptığı bu kadar yatırımlara nankörlük edenlere yazıklar olsun. Aslında nankörlük eden yerlere beş sene bir çivi dahi çakmayacaksın.
    Cevapla
  • Öğretmen 1 hafta önce Şikayet Et
    u dönüşleri kabullenmem. mhp den gelse olurda chp den gelenin niyeti sorgulanır.
    Cevapla
  • Hateme 1 hafta önce Şikayet Et
    Öğretmen sende okudugunu. Anlamassan kim anlar bari Tekrar etseydin
    Cevapla
  • 1234 1 hafta önce Şikayet Et
    Kim nereye gelmişki. Sadece il başkanlığından istifa etmiş. Bir yere gitmemiş.
    Cevapla
  • Türkiye Yüzyılı* 1 hafta önce Şikayet Et
    Tüm belediyeler mercek altına alınmalı çünkü seçime aylar kala kaybetme durumuna karşın belediye kasaları boşalatan çıkabilir.seçim e 6 ay kala olan gelir giderler incelenmeli.Hortumlanan paraları vatandaştan çıkartmaya izin verilmemeli.Kendi yandaşlarına su faturası vergi vs ödemeleri indirimli diğer vatandaşlars yüksek tarifeli yapıp yapmadıkları önümüzdeki süreçte takip.edilmelidir.
    Cevapla
  • Fho 1 hafta önce Şikayet Et
    Utanmadan istifa depremi diyorlar, tabii istifa erdemini bilmedikleriden. Bu arada sözünü tutanlara selam olsun
    Cevapla
  • Ercan 58 1 hafta önce Şikayet Et
    Nankör olana hizmet vermeyeceksin ki ne olduğunu anlayacak
    Cevapla
  • Nail 1 hafta önce Şikayet Et
    Merak etmeyin yıkılan şehirleri imar edip geri chpkk ya teslim edeceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR