AK Partili Kabaktepe: Özgür Özel'i belediyeler hakkında dertlenmeye davet ediyorum

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, yıllardır yönettikleri ve maaş ödeyemez duruma getirdikleri belediyeler hakkında dertlenmeye davet ediyorum." açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2024 21:51 GÜNCELLEME 22.04.2024 22:02 SİYASET
AK Partili Kabaktepe: Özgür Özel'i belediyeler hakkında dertlenmeye davet ediyorum
AK Partili Kabaktepe: Özgür Özel'i belediyeler hakkında dertlenmeye davet ediyorum

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, CHP yönetimi ve belediye başkanlarının algı oluşturma gayelerinin başta İstanbul ve İzmir il/ilçe belediyeleri olmak üzere belediyelerin borç batağını gizlemek ve önümüzdeki beş yılı hizmet değil, bahane siyaseti ile geçirme arzusu olduğunu ifade etti.

“CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, yıllardır yönettikleri ve maaş ödeyemez duruma getirdikleri belediyeler hakkında dertlenmeye davet ediyorum.” diyen Kabaktepe, açıklamasına şöyle devam etti:

"Herkes biliyor ki; “Asla borçlanmayacağız” iddiası ile koltuğa oturdukları İstanbul ve “kalemiz” dedikleri İzmir Büyükşehir Belediyelerinin borçları, bahsi geçen belediyeleri borçlanamaz hale getirmiştir. İstanbul özelinde borç, önceki dönemlerle mukayese edilemez duruma gelmiştir.

Daha geçen hafta CHP'li İBB yönetimi, belediye meclisinden devasa borçlanma yetkisi alırken, belediyelerin borçlanması üzerinden mağduriyet oluşturma çabası aymazlıktır.

Bu bağlamda Sayın Özel'e kamuoyu adına soruyoruz:

-CHP'li İBB'nin borcunun tek başına 180 milyarı aştığını biliyor musunuz?

-Size yerel seçim boyunca İstanbul'a giriş yasağı koyan CHP'li İBB Başkanının "borç alma törenleri" düzenlediğini biliyor muydunuz?

-Belediyelere dair borç meselesini sürekli gündemde tutuyor olmanız, şimdiden 'havlu atma' girişimi midir?

-Yıllardır yönettiğiniz CHP’li belediyelerin borçlarını biliyor musunuz?"

KAYNAK : Haber7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Misafir bayrak 1 hafta önce Şikayet Et
    Git kendi belediyene bak bitti seçim yeter artık
    Cevapla
  • haha 1 hafta önce Şikayet Et
    seslendiğiniz tüm chpliler belediye paraları ile kule yapmakla meşgul. lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
    Cevapla
  • Yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP AKP den Birşeyler Öğrendi Onlarda Güzel Yönetir Sen Hiç Yorma Kafanı Kardeş
    Cevapla
  • öneri 1 hafta önce Şikayet Et
    merkezi bütçeden para aktarmayın belediyelere kendi yağları ile kavrulsunlar o zaman talan edemezler.
    Cevapla
  • Serhat 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu belediye sistemi sistem değil değiştirelim diyen yok. O yedi bu yedi o kazandı bu kazandı 80 sene gitti. Bir 80 senede bir onu seçerler bıktılarmı diğerini seçerler devam ederler. Partilerin içine çöreklenmişler liderlerin kuyusunu kazıyorlar. Al maaşı Al rantı ye gitsin. Vatandaşa hizmet mi ucundan göster yeter :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR