AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun

AK Partili bazı vekillerin sosyla medya paylaşımları sonrası yönetimden uyarı geldi. Parti yönetimi, "Attığınız her adımı dikkatli atın, yanlış algıya izin vermeyin" uyarısı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2024 07:40 GÜNCELLEME 23.04.2024 09:31 SİYASET
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun

AK Parti grup yönetimi, milletvekillerinden yanlış anlaşılmaya müsait açıklama ve söylemlerden kaçınmalarını istedi. Son dönemde tartışma konusu olan bazı sosyal medya paylaşımları nedeniyle AK Parti grup yönetimi milletvekillerine uyarıda bulundu. Türkiye gazetesinin haberine göre, bazı milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının yemek, giyim kuşam ve tepki çeken diğer sosyal medya paylaşımları AK Parti'de tartışma konusu oldu. Seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmeler yapılırken, AK Parti'nin ilk defa bir seçimde ikinci çıkmasında bu tip davranışların da etkili olduğu dile getirildi.

HASSAS OLUN UYARISI

AK Parti'de yapılan toplantılarda, iyi niyetli ve samimi olsalar bile sosyal medyadan yapılan paylaşımların kamuoyunda yanlış algılandığını ve tepki çektiği tespiti yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da 'Şatafat, gösteriş ve kibir' içeren davranışlarda çok hassas olduğuna dikkat çeken AK Parti kurmayları, milletvekillerinin bu konuda zaman zaman uyarıldığını hatırlattı. Son dönemdeki tartışmalar sebebiyle de milletvekillerine daha hassas olmalarını tavsiye ettiklerini ifade eden AK Parti yöneticileri "Hepimiz kamuoyu önünde olan insanlarız. Milletvekili arkadaşlarımıza daha dikkatli olmalarını söylüyoruz. Giyim kuşamdan yemeden içmeye, her konuda hassas olmalarını istiyoruz" dedi.

HER ADIMINIZ İZLENİYOR

Grup yöneticilerinin milletvekillerinden, yaptıkları açıklamalardan, kullandıkları dil ve söyleme kadar her alanda özenli olmalarını istediği belirtildi. Milletvekillerine, grup yönetimi tarafından "Herkes şu anda sizi izliyor. O sebeple attığınız her adım yanlış anlaşılmaya müsait olabilir. Siz samimi olsanız bile, yanlış algılanacaktır. Bu sebeple çok özenli olun. İstenmeyen sonuçlara yol açacak davranışlardan kaçının" uyarısında bulunuldu.

KAYNAK : TÜRKİYE GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Aday yaparken hassas olun.
    Cevapla
  • Kemalettin 1 hafta önce Şikayet Et
    Ya oldugun gibi gorun ya gorundugun gibi ol
    Cevapla
  • TC.Kılınç 1 hafta önce Şikayet Et
    Ey vekiller ve teşkilat üyeleri , lütfen davayı halkın ayagına giderek , çok iyi anlatın. Vatandaş hertürlü yalan ve iftiranın algı operasyonlarının tesiri ile şaşırıyor. Gerçekleri ve hizmetleri yılmadan usanmadan lütfen anlatın. Bu işLeri REİSİN ÜSTÜNE YIKMAYIN....
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Fenerli diye yorum yapan vatandaş küçük iç dünyanla Türkiye ve dünya işlerini kafanda canlandırmayı bırakın artık kendinizi rezil etmeyin feneri bile bahane edip arabistanlı lawrens gibi ajanlığı bırakın millet saf değil
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    demekki milletvekili terchiniz yalnış zaten alçak gönüllü kendini bilen böyle bir paylaşım yapmaz yaptıysada millete faydası olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR