Özel, cumhurbaşkanıyla ne zaman görüşecek? Tarih verdi…

CHP lideri Özgür Özel, “Cumhurbaşkanıyla önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz, randevu talep edeceğiz” açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2024 16:48 GÜNCELLEME 23.04.2024 16:48 SİYASET
Özel, cumhurbaşkanıyla ne zaman görüşecek? Tarih verdi…
Özel, cumhurbaşkanıyla ne zaman görüşecek? Tarih verdi…

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu Özel Gündemli Toplantı’nın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

Cumhurbaşkanın yeni Anayasa hakkındaki açıklamalarının sorulması üzerine Özgür Özel, “Cumhurbaşkanının bugün değişimden bahsediyor olması ve cumhurbaşkanının da artık değişimci olması CHP’nin siyaset diline egemen olduğunu gösteriyor ki bu güzel bir şey. CHP değişerek güçlendi. Bu tutumlarını değiştiremezlerse zayıflamaya devam edecekler. Cumhurbaşkanıyla önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz, randevu talep edeceğiz. Anayasa ile ilgili bir takım talepler ileteceğini söyledi. Tabii ki TBMM müzakere zeminidir ve her zaman liderler birbirleriyle konuşur” cevabını verdi.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 1
  • RizeliAli 1 hafta önce Şikayet Et
    Git Babanın elini öp,adamlık öğren..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR