Akşener 'partiden ayrılacak son kişi' demişti! CHP'ye katıldı

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yankıömeroğlu, CHP'ye katıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 14:26 GÜNCELLEME 24.04.2024 14:26 SİYASET
Akşener 'partiden ayrılacak son kişi' demişti! CHP'ye katıldı
Akşener 'partiden ayrılacak son kişi' demişti! CHP'ye katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Grup Toplantısı'nda İYİ Parti'den istifa ederek CHP'ye geçen Ayşe Sibel Yankıömeroğlu'nun rozetini taktı.

Özel, "İstanbul üçüncü bölgede zaten bir milletvekilinin çok eksikliğini hissediyorduk, depreme karşı verilecek çalışmalarda meclisteki yapıcı muhalefetimizde kendisine çok yük düşecek. Kendisini grubumuza hoş geldin diyorum" dedi.



AKŞENER NE DEMİŞTİ

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, CHP'ye katılan İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun İYİ Parti'den istifası sonrası şunları söylemişti:

"Şimdi Ayşe Sibel Hanım Allah şahittir herhalde partimizden benim gözümde en son ayrılacak arkadaşım diyebilirdim, çünkü bir kadındı, iş insanıydı ve parti kurulurken o dönemin şartlarında gelip bize kurucu oldu. Gerçekten böyle gördüğüm bir arkadaşımdı. Dolayısıyla kararına saygı duyuyorum. Demokrasi üzerinden bakıldığında, alınan karardan Sayın Yanıkömeroğlu hoşlanmayabilir saygı duyuyorum ama ‘Hayır’ oy verenlere saygı duymamız gerekiyor. Dolayısıyla başarılar diliyorum kendisine. Söyleyecek fazla bir sözüm yok ama inanın çok şaşırdığımı ifade etmek isterim. Bazı giden arkadaşlarımız önceden altyapı hazırlarlar çünkü gitmek için ama gerçekten hiç beklemediğim bir davranış biçimiydi. Hayırlısı olsun, ne diyeyim"

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 87 TÜMÜ
  • RahmiPınar 1 hafta önce Şikayet Et
    Tüm vatanseverler; ulusalcı, dindar vatanseverler ya da ülkücüler, dindarlar (vatan yoksa dini yaşamada kısıt başlar) tek partide birleşmelidir. Zamanın en büyük sorunu beka sorunudur. Saygı çerçevesinde bu şekildeki tüm taraftarlar birleşmelidirler.
    Cevapla
  • Kayı 1 hafta önce Şikayet Et
    Aldılar saftirik ülkğcğ geçinenlerin oylarını şimdi de asıl partilerine geçiyorlar. Meralin kendisi de bu oyunun içinde. İyi parti sazan toplamak için kurulmuş bir partidir. Kimse kimseyi satmıyor, partinin davası bu zaten, oy verenler de durumun farkındadır herhalde
    Cevapla
  • Fethi 1 hafta önce Şikayet Et
    Aynen; Chp ye geçiş öncesi istasyon partisi iyi parti ve dp anap gibi yok olur gider 1 yılda
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    sen kimdinki yanındaki CHP ye katılmasın bir zamanlar senin yaptığını yapmış sözde milliyetçi şener her yeriniz milliyetçi olsa ne yazar
    Cevapla
  • Alp 1 hafta önce Şikayet Et
    ip diye bir parti kalmadi ,yeri dibine batti ,boluculuk yapanin sonu husrandir.
    Cevapla
  • 1453 1 hafta önce Şikayet Et
    Kötü parti adeta chpkk'ya katıldı !..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR