AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alçak sözlerle hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a ateş püskürdü. Çelik, "Bu seviyesiz açıklamalar yok hükmündedir." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2024 22:51 GÜNCELLEME 27.04.2024 00:37 SİYASET
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor

Son dakika AK Parti haberleri: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamasına çok sert tepki gösterdi.

Sözcü Çelik resmi X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

'BU SEVİYESİZ AÇIKLAMALAR YOK HÜKMÜNDEDİR'

İsrail Dışişleri Bakanı, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye’yi seviyesiz bir şekilde hedef alan açıklamalarına devam etmiş. Katliam siyasetinin üyeleri tarafından yapılan bu seviyesiz açıklamalar yok hükmündedir. 

Netanyahu hükümetinin soykırımcı bir barbarlıkla hareket ettiğini ifade ediyor olmamız elbette bu katliam şebekesini rahatsız ediyor.

AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor

'FİLİSTİN HALKININ HAKLARINI EN ÜST SEVİYEDE SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Cumhurbaşkanımız bu soykırım şebekesine karşı insanlığın ve küresel vicdanın sesidir.  Tüm uluslararası platformlarda Filistin halkının haklarını en üst seviyede savunmaya devam edeceğiz.

'GÖZÜ DÖNMÜŞ İNSANLIK DÜŞMANI CANİLER'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da İsrailli bakanın hadsiz paylaşımına tepki gösterdi. 

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan seviyesiz açıklamaları, soykırım suçu işleyen işgalci İsrail Hükümetinin çocuk, kadın demeden yaptığı katliamları gizleyemeyecektir. Nerede olursa olsun, her platformda daha adil bir dünya için mücadele eden Sayın Cumhurbaşkanımız, Filistin'de ateşkes ve barış sağlanarak akan kanın bir an önce durması için çabalamaktadır.

  1. AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor

Gözü dönmüş insanlık düşmanı canilerin, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alması işte bundandır. İnsan haklarını yok sayarak ve uluslararası hukuku görmezden gelerek kuvözdeki bebekleri dahi öldüren; okulları, sığınma kamplarını, hastaneleri bombalayarak her yeri kana bulayan İsrailli yöneticiler, daima yaptıkları katliamlarla anılacak ve hukuk önünde hesap vermekten kaçamayacaktır" ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU?

İsrail Dışişleri Bakanı Yisreal Katz sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Katz, Başkan Erdoğan'ı hedef alan bir görsel paylaşarak,

"Erdoğan Osmanlı İmparatorluğu'nu yeniden kurmayı hayal ediyor ve bugün Parlamentolar Arası Kudüs Platformu Konferansı'nda İsrail'e yönelik saldırılarını ve karalamalarını sürdürdü. Müslüman Kardeşler'in adamı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'i çökertmeyi, Kudüs'ü fethetmeyi ve Müslüman dünyasına liderlik etmeyi hayal ediyor. 

Erdoğan, sen Diriliş Ertuğrul dizisi ve Kuruluş Osman dizilerini izlemeye devam et ve hayal kurmaya devam et. İsrail haçlı seferi yapan bir imparatorluk değildir ve İsrail'in başkenti Kudüs de Konstantinopolis değildir. Kudüs sonsuza kadar Yahudi halkının başkenti olarak kalacaktır.  Gerçekle yüzleşin ve Türkiye'yi karanlık yerlere sürüklemeyi bırakın. Atatürk'ün mirasını ve Türk halkını utandırıyorsunuz!" demişti.

DAHA ÖNCEDE SKANDAL BİR PAYLAŞIMDA BULUNMUŞTU

Başkan Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etmesi İsrail'de büyük yankı uyandırmıştı. İsrail'in Dışişleri Bakanı Israel Katz skandal bir paylaşımda bulunmuştu.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz Türkçe tweet atarak Başkan Erdoğan ve İsmail Heniyye'ye yönelik alçakça iftirada bulundu.

Katz, "Müslüman Kardeşler: Tecavüz, katliam, cesetlere saygısızlık, bebek yakma. Erdoğan utanmalısın" dedi.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 128 TÜMÜ
  • Türk Genci 1 hafta önce Şikayet Et
    Beyaz Türklere de selam çakmış Katz zalimi... Beyaz Türklerin PKK gibi kimi bağlı oldukları daha net ortaya çıkmış oldu böylece.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Cennet mekan sultan Abdülhamid Han üzerinden cevap vermek gerekirdi bence. Geçenlerde bir ingilizce bir video izledim Abdülhamid Han hakkında. Siyonizme ilk defa karşı koyan adamdı videonun ismi
    Cevapla
  • Alawere dalawere 1 hafta önce Şikayet Et
    Atatürk'ü neden önemsiyorsunuz bu kadar
    Cevapla
  • Bandırmalı 1 hafta önce Şikayet Et
    Behey gafil sen kendi tarihini de bilmiyorsun. Hz.Musa sizi o bölgeye getirdiğinde, oradaki kavmi güçlü görünce sen git Rabbinle beraber o kavmi oradan çıkar biz öyle geliriz diyen korkalarsınız. Ama çok istiyorsanız gelir oradan sizi çıkarırız. Size gaz veren ağababalarınıza fazla güvenmeyin.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu vahşi çocuk katili İsrail bakan yargılanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR