Akbaşoğlu'ndan İsrailli Bakan'ın paylaşımına tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın sosyal medyada yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "Sevr'i gerçekleştiremeyenler, büyük İsrail'i de gerçekleştiremeyecekler" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 13:27 GÜNCELLEME 27.04.2024 13:29 SİYASET
Akbaşoğlu'ndan İsrailli Bakan'ın paylaşımına tepki
Akbaşoğlu'ndan İsrailli Bakan'ın paylaşımına tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ilişkin, "İsrail Dışişleri Bakanı da bütün dünya da bilsin ki Sevr'i gerçekleştiremeyenler, büyük İsrail'i de gerçekleştiremeyecekler" dedi.

Akbaşoğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın X sosyal medya platformundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamasına ilişkin, "İsrail Dışişleri Bakanı da bütün dünya da bilsin ki Sevr'i gerçekleştiremeyenler, büyük İsrail'i de gerçekleştiremeyecekler. Dün Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde buna izin vermeyen aziz ve asil milletimiz bugün de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde buna asla ve kat'a geçit vermeyecek" diye konuştu.

Akbaşoğlu, şunları kaydetti:

"Bütün insanlığı sömürmek isteyen modern firavunlara hatırlatırız ki dünya 5'ten büyüktür ve daha adil bir dünya mutlaka mümkündür. Bütün insanlığı faşist ve baskıcı bir düzenle boyunduruğu altına alan zalimler bilsinler ki özgürlük meşalesi artık yakılmıştır. Gazze de Kudüs de bütün dünya da Allah'ın izniyle gerçek anlamda özgürlüğüne kavuşacak ve bütün insanlık bu özgürlük ikliminde adalet ve merhamet düzeninde birlikte yaşama imkanına inşallah kavuşacak. Selam olsun insanlığı özgürleştiren liderlere, selam olsun özgürlük için mücadele verenlere."

KAYNAK : AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR