CHP'li yönetim, önceki CHP'li yönetimin borçlarını belediye binasına astı

Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi'nde 31 Mart seçimlerinde CHP’den başkan seçilen Menderes Dal ve yönetimi, kendinden önceki CHP'li yönetimden kalan borçların olduğu pankartı belediye binasına astı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 16:48 GÜNCELLEME 30.04.2024 16:57 SİYASET
CHP'li yönetim, önceki CHP'li yönetimin borçlarını belediye binasına astı
CHP'li yönetim, önceki CHP'li yönetimin borçlarını belediye binasına astı

Döşemealtı'nda 31 Mart seçimlerini kazanan CHP'li Menderes Dal ve yönetimi, kendilerinden önceki 10 yıl boyunca belediyeyi yöneten CHP'li Başkan Turgay Genç ve yönetiminden devraldıkları mali tabloyu içeren pankartı belediye binasına astı.

Belediye yönetiminin toplam 21 kalem altında topladığı kamu, özel sektör, sendika, belediye iştiraki şirket, borçları, banka borçları ve kurumlara olan borçlardan oluşan tablodaki hesaba göre belediyenin toplam borcu, 1 milyar 421 milyon 480 bin 557 lira 58 kuruş olarak ilan edildi. 

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • Ümit 2 hafta önce Şikayet Et
    Adam hakikaten dürüst ve milliyetciyse CHP de ne işi var Algı
    Cevapla
  • E.budak 2 hafta önce Şikayet Et
    Kanun çıkmalı anayasaya eklenmeli...kamu kuruluş ve belediyelerde , devlet yönetiminde olanlar borç durumunda yargılanmalı...denetim yapilmali.hangi siyasi partinin adamı ise..o partiden kesinlikle temin edilmeli..hırsızlık gibi durum varsa..muheppet hapis verilmeli..bak o zaman ülke nasıl gelişiyor.
    Cevapla
  • Ali Veli 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah böyle dürüst, objektif yöneticiler nasip etsin. Adamlar milleten hiçbir şey saklamıyor.
    Cevapla
  • Ruhkalp 2 hafta önce Şikayet Et
    Yok canim yalandir chp bunu asla yapmaz hayir hayir iftira halkci bir chp . alkisliyorum bu baskani siracinin sahidi bozaci .
    Cevapla
  • Ati 2 hafta önce Şikayet Et
    bence bu borçları hangi parti bıraktıysa o partinin yönettiği diğer belediyere yüklenmeli. yönettiği belediye yoksa partiye ödettirmeli. başarısızlıkları halka mal edilmemeli soyan belediye ödeyen halk. ne güzel hesap soğanda yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR