Yeni anayasa turu: Kurtulmuş 3 partiyi ziyaret edecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni ve sivil anayasa görüşmelerine devam edecek. Kurtulmuş bu kapsamda bugün DEM Parti, Saadet Partisi ve İyi Parti yönetimi ile bir araya gelecek.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2024 07:53 GÜNCELLEME 02.05.2024 07:53 SİYASET
Yeni anayasa turu: Kurtulmuş 3 partiyi ziyaret edecek
Yeni anayasa turu: Kurtulmuş 3 partiyi ziyaret edecek

Meclis'te yeni anayasa mesaisi devam ediyor.

İlk görüşmesini CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, anayasa turu çerçevesinde üç siyasi parti yönetimi ile daha bir araya gelecek.

ANAYASA İÇİN 'UZLAŞI' ÇAĞRISI

Kurtulmuş sırasıyla DEM Parti, Saadet Partisi ve İyi Parti gruplarını ziyaret edecek.

Yeni anayasa çalışmasına ilişkin usul ve esaslar ele alınacak. Kurtulmuş, ortak çalışma ve uzlaşının önemini bir kez daha vurgulayacak.

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, partilerden öncelikle kendi çalışmalarını yapmalarını isteyecek.

Partiler çalışmalarını yaz döneminde tamamlarsa önümüzdeki yasama yılında çerçevenin ortaya çıkması ve ortak komisyon kurulması bekleniyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Erkan 2 hafta önce Şikayet Et
    İşiniz gücünüz yok mu? Millet hayat pahalılığı ile mücadele derdinde.. ekonomi almış başını gidiyor..sizin derdiniz yeni anayasa...sizde parlatın bakalım..
    Cevapla
  • Bilgi 2 hafta önce Şikayet Et
    Ankara logosu önemli
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR