İYİ Partili bir vekil daha istifa etti!

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici partisinden istifa etti

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2024 18:15 GÜNCELLEME 15.05.2024 19:03 SİYASET
İYİ Partili bir vekil daha istifa etti!
İYİ Partili bir vekil daha istifa etti!

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, partisinden istifa etti. Bilici, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 2023 yılında gerçekleşen seçimlerde İYİ Parti'den milletvekili seçildiğini, geçen süre içerisinde millet ve partisi için elinden gelen çabayı sarf ettiğini belirtti.

İYİ Parti ailesinin bir üyesi olarak görev yaptığı süre içerisinde çok değerli dostlar edindiğini aktaran Bilici, "Başta İYİ Parti'ye oy vermiş Adanalı hemşerilerim olmak üzere teşkilatlarda hiçbir karşılık beklemeden sadece vatan sevgisi ile görev yapan herkese bana olan destekleri için gönülden teşekkür ederim. Geldiğimiz noktada bu çatı altında faydalı olamayacağımdan istifa ettiğimi belirtiyorum." ifadelerini kullandı.

Bilici'nin istifasıyla İYİ Parti'nin TBMM'deki sandalye sayısı 37'ye düştü.

KAYNAK : AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • beykaya 2 ay önce Şikayet Et
    Insallah en kisa zamanda kendi kendisini lagvedecek duruma gelir!!Bunlarin hepsi (ki Deva,Gelecek vbg) ........ cikmis gibi cop partilerdir.
    Cevapla
  • A Sağ 2 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizde %75 sağ ve %25 sol oy var. Solcular sağcıları otarıyor neden çünkü sağ paramparça.. Lüzumsuz sağ partiler kapanmalı, kapatılmalı
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Millet için ne yaptin
    Cevapla
  • Enver Karabük 2 ay önce Şikayet Et
    Deva, Gelecek gibi İyi de siyaset çöplüğüne atılmış durumdalar. Saadet'i de aynı akibet bekliyor.
    Cevapla
  • Hüseyin 2 ay önce Şikayet Et
    En çok da yeniden Refah'ı bu akibet bekliyor. Kendilerini Anti emperyalist olarak takdim ettiler sonra 6 lı masanın idealleri için çalışmaya başladılar. Ak Partiden sonraki partim gözüyle bakıyordum hatta Fatih Bey'in Cumhurbaşkanlığı için imza bile vermiştim ama Ekrem'e destek verdikleri gün yemin ettim, ölünceye kadar Fatih Erbakan'a oy vermem.
    Cevapla
  • alp 2 ay önce Şikayet Et
    iyi parti kalktığı masaya oturduğu gün tarih olmuştu zaten. sadece uzatmaları oynuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR