AK Parti'den CHP'ye geçen belediyede içki skandalı! İlk icraat, sosyal tesislere alkol

Yerel seçimlerde AK Parti’den CHP’ye geçen Denizli’de büyükşehir belediyesinin işlettiği kafe ve restoranlarda alkol servisi yapılması teklifi onaylandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2024 20:56 GÜNCELLEME 16.05.2024 12:46 SİYASET
AK Parti'den CHP'ye geçen belediyede içki skandalı! İlk icraat, sosyal tesislere alkol
AK Parti'den CHP'ye geçen belediyede içki skandalı! İlk icraat, sosyal tesislere alkol
  • HABER7

Yerel seçimlerde AK Parti’den CHP’ye geçen Denizli’de büyükşehir belediyesinin işlettiği kafe ve restoranlarda alkol servisi yapılması kararlaştırıldı.

CHP'NİN İÇKİLİ TEKLİFİNE ONAY

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan genel kurul toplantısının ilki gerçekleştirildi. Belediye hizmet binasındaki toplantıda CHP Grubu, BELTAŞ'ın işlettiği kafe ve restoranların bazılarında alkol servisi yapılması için önerge verdi. Önerge, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde çoğunluğu oluşturan CHP'li üyelerin desteğiyle, oy çokluğuyla kabul edildi.

Belediye iştiraki BELTAŞ’a bağlı 5 tesis için “içkili yer bölgesi” kararı alındı. BELTAŞ’ın işlettiği Beyaz Kafe, Sosyal Tesis, Hayat Kafe, Butik Kafe, Değirmen Kafe’de alkol satışı yapılması kararlaştırıldı.

İlgili komisyona sevk edilen karara göre 5 sosyal tesiste içkili yer bölgesi belirlenerek istenildiği takdirde müşterilere alkol servisi yapılacak.

MİLLETİN DERDİ İÇKİ DEĞİL

CHP’li Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kararına tepki gösteren Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Bilal Furkan Şimşek, “Bu milletin derdi içki değildir. Bu millet, göreve geldiğinizde belediyeye, meydanlara astığınız önceki belediyenin faiz ve borç yükünü temizlemenizin derdindedir. Şehrimizin onca derdi, sıkıntısı, borcu ve bekleyen hizmeti varken ve bunların çözümü ile gündeme gelebilecekken; kötülüklerin anası olan içki ile gündeme gelmek akıl tutulmasının işaretidir.” dedi.

_________

İSTANBUL'DA EYÜP SULTAN'A KARŞI KADEH

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta Eyüp Sultan Camisi'ne karşı alkol skandalına imza atmıştı.

İBB’nin Eyüp Sultan ilçesindeki Haliç Kongre Merkezi Sahil Alanında gerçekleştirdiği “Avrupa Günü” kutlamasında katılımcılara içki ikram edilmişti. İBB personellerinin “16 milyon için çalışıyoruz” yazılı kurum yelekleriyle, katılımcılara içki servis ettiği görüntülere yansımıştı.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 257 TÜMÜ
  • Sakaryalı 5 ay önce Şikayet Et
    Bir müsübet bin nasihatten evladır 3 .5 kuruşun hesabını yapıp sandığa gitmeyenler vahhhhhh...
    Cevapla
  • Bahattin 5 ay önce Şikayet Et
    Bu vebal pis midesini düşünüp sandığa gitmeyen sözde Müslüman geçirenlere yeter fazlasıyla,hesap günü o kadar yakın ki......
    Cevapla
  • Ertuğrul 5 ay önce Şikayet Et
    Bunlara oy veren sözde müslümanlar sarhoş kafayla oy vermişler galiba başkası olamaz. Ve üç kuruş için oy vermeye gitmeyenlerin şerefine içiyorlar gurur duyun
    Cevapla
  • Vatandaşın biri 5 ay önce Şikayet Et
    Şimdi ekonomi düzelir Destekleyen sözde müslüman geçinenleri de cagirdinjar beraber icerler
    Cevapla
  • Bayram 5 ay önce Şikayet Et
    ne olacaktı yiyip içip kafayı bulacaklar hesap kabaracak ödeme artacak haram işten bereket olurmu belediye kalkınırmı şeytanın yol arkadaşları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR