Akşener'e ulaşılamıyor: Telefon numarasını değiştirecek

İYİ Parti'nin eski lideri Akşener, Sapanca'da çiftlik evinde ailesiyle vakit geçiriyor. Akşener'in önümüzdeki bir-iki ay içinde yeni hat alıp numarasını sadece belirli kişilerle paylaşacağı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.05.2024 10:04 GÜNCELLEME 29.05.2024 11:45 SİYASET
Akşener'e ulaşılamıyor: Telefon numarasını değiştirecek
Akşener'e ulaşılamıyor: Telefon numarasını değiştirecek

İYİ Parti Genel Başkanlığını Müsavat Dervişoğlu'na devreden Meral Akşener, siyaset sahnesinden çekilme kararı aldı. 

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, İYİ Parti kaynakları, Akşener'e yakın dostlarının dahi ulaşamadığını söyledi. 

Akşener'in, Sapanca'daki çiftlik evinde ailesiyle vakit geçirdiği ifade edildi. 

YENİ HAT ALACAK

Cep telefonu hattını kapattığı ifade edilen Meral Akşener'in, bir-iki ay içinde yeni hat alacağı ve numarasını belirli kişilerle paylaşacağı da belirtildi.

Meral Akşener'i altılı masadan bakın kim kaldırmış! İlk kez isim verildiMeral Akşener'i altılı masadan bakın kim kaldırmış! İlk kez isim verildi

KAYNAK : CUMHURİYET GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Karadeniz 4 ay önce Şikayet Et
    Ömür boyu fedekarlığın her türlüsünü yaptıktan sonra hizmet ettiğin toplulukdan sürekli zarar görüyorsan, topluluğu akılsız insanlar oluşturuyor, ele geçiriyor ve yönetiyorsa o tuplulukdan ömür boyu uzaklaşmakda fayda var. O toplulukdan hayır gelmez, çünkü ortak amaç için çalışıyor görünüp sürekli ceplerini doldururlar.
    Cevapla
  • esas 4 ay önce Şikayet Et
    Yapacağını yaptı zaten. Karıştırıp parçalayıp bölüp CHPKK'ya yol oldu.
    Cevapla
  • YiğidoProf 4 ay önce Şikayet Et
    Fetö nün İP ine sarılan bu hatunun kendi iradesiyle mi çekildiğini düşünüyorsunuz? Asla! Malum güçler (baş terörist CIA), "altı+1 li masaya gel" dedi geldi, "masaya dön! Yalandaroğlu aday.." dedi kabul etti, en sonunda da "işin bitti hadi evine.." dedi yahu..
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    hic birşey beceremeddi ama mhp yi böldü...
    Cevapla
  • blnt 4 ay önce Şikayet Et
    hala arayan gerçekten varmıdır bu ablayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR