AK Parti kampa giriyor! İşte gündem maddeleri

AK Parti, 31'inci istişare ve değerlendime kampını hafta sonu Kızılcahamam’da düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşması ile başlayacak olan kampta seçim sonuçlarının ele alınması bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2024 10:38 GÜNCELLEME 31.05.2024 10:44 SİYASET
AK Parti kampa giriyor! İşte gündem maddeleri
AK Parti kampa giriyor! İşte gündem maddeleri

AK Parti, seçimler nedeniyle ertelediği kampını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Hem seçim sonuçları değerlendirilecek hem de bakanlar sunum yapacak.

AK Parti'nin 31'inci istişare ve değerlendirme kampı, 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Kızılcahamam’da yapılacak. Partinin milletvekilleri ve genel merkez yönetimi, 2 gün boyunca seçim sonuçlarını ve 2028'e dair yol haritasını konuşacak. 31 Mart'ta girişlerin yapılmasının ardından 1 Haziran Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açılış konuşması ile kamp resmen başlayacak.

Cumartesi günü AK Parti teşkilatı, seçim işleri ve yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcıları sunum yapacak. Meclis grup yönetimi de Meclis takvimine ilişkin bilgilendirmede bulunacak. Ardından bakan sunumlarına geçilecek. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim oturumunda milletvekillerine bilgilendirmede bulunacak. Ardından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın vekillere bilgi verecek.

Pazar günü adalet, güvenlik ve dış politika oturumları yapılacak. Sonrasında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında genel istişare ve değerlendirme bölümüne geçilecek. Bakanlar milletvekillerinin sorularını yanıtlayacak. Kampta AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı, 7 Ekim'den bu yana İsrail saldırısı altındaki Gazze'ye dair bir fotoğraf ve video sergisi düzenleyecek. Erdoğan kampın kapanışında bir kez daha konuşacak.

AK Parti, temmuz başında ise belediye başkanlarını yine Kızılcahamam’daki kampta bir araya getirecek.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Sadık Çelik 1 ay önce Şikayet Et
    Mesajlarına ve telefonlarına cevap vermeyenler var. Bunlar tespit edlsin...
    Cevapla
  • çiçek 1 ay önce Şikayet Et
    gündeminize 3600 derece atamalarını almayı unutmayın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR