Erdoğan ile Özel telefonda bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, telefonda birbirlerinin bayramlarını ve babalar gününü tebrik etti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2024 16:16 GÜNCELLEME 16.06.2024 17:05 SİYASET
Erdoğan ile Özel telefonda bayramlaştı
Erdoğan ile Özel telefonda bayramlaştı

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kurban Bayramı nedeniyle telefonda görüştü.

Başkan Erdoğan geçtiğimiz günlerde, Özel ile CHP Genel Merkezi'nde biraraya gelmişti. Özgür Özel, Erdoğan'ı CHP Genel Merkezi önünde karşılamıştı.

ÖZEL'DEN BAHÇELİYE'DE BAYRAM TEBRİĞİ

Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de aradı. CHP lideri, her iki görüşmede de liderlerin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Özel, aralarında İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun da bulunduğu 14 siyasi partinin genel başkanlarıyla da telefonda bayramlaştı.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • C.Türk 1 hafta önce Şikayet Et
    Erdoğan ve Bahçeli aman dikkat etsin?
    Cevapla
  • VATAN İÇİN 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP seçmeni ÇÖP ,ÇAMUR , ÇUKUR Ve HEYKELİNE Sahip ÇIKIYOR , Müslümanım diyenler DAVALARINA devletine , Vatanına , Bayrağına Sırt ÇEVİRİYOR Bu kime YARIYOR , Cumhur ittifakı 24 ayar altınla donatsa fikrimizle uyuşmuyor istemiyoruza YARIYOR Bu tesirli bi durum etkisi kuvveti salgıları toplum içinde bölünmelere varıyor .tüm örgütler ,bunlar karışık bi durum
    Cevapla
  • VANGÖLÜ 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP zihniyeti kıyamete kadar değişmez güvenilmez
    Cevapla
  • KESKİN TÜRK 1 hafta önce Şikayet Et
    PEK CHP YE NE İNANIRIM NE GÜVENİRİM ,dikkatli ol REİSİM
    Cevapla
  • ali 1 hafta önce Şikayet Et
    uygar insanların yapması gereken.sıkıntı K.K idi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR