MHP'li Yönter'den Özgür Özel'e: ‘İhanet ve melaneti meşrulaştırma arayışında’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, CHP lideri Özgür Özel’in MHP’ye yönelik sözlerine tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2024 14:56 GÜNCELLEME 17.06.2024 15:21 SİYASET
MHP'li Yönter'den Özgür Özel'e: ‘İhanet ve melaneti meşrulaştırma arayışında’
MHP'li Yönter'den Özgür Özel'e: ‘İhanet ve melaneti meşrulaştırma arayışında’

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, "İki isim MHP'de bu normalleşmeyi baltalamak için elinden geleni yapıyor, çünkü rahatsız oluyor. Çünkü Türkiye normalleşsin istemiyorlar" sözlerine tepki göstererek, "Ah Özgür ah, senin gibilerinin siyasette yer alıyor olması bile başlı başına garabet ve rezalet. Tuttuğun dümen seni felakete sürüklüyor, haberin olsun" ifadelerini kullandı.

“İHANET VE MELANETİ MEŞRULAŞTIRMA ARAYIŞINDASIN”

MHP'li İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Özel'in "İki isim MHP'de bu normalleşmeyi baltalamak için elinden geleni yapıyor, çünkü rahatsız oluyor. Çünkü Türkiye normalleşsin istemiyorlar" dediğini hatırlattı.

Yönter, "Özgür yine böyle konuşmuş, zırvaladığımızı açıklamış, yani ve yeniden çuvallamış. Bak Özgür; çok acemisin, fikri müktesebatın evlere şenlik, nitekim kafada yok, kalpte yok. Tamtakırsın, ısrarlı normalleşme iddiasıyla yalan ve iftiralarını maskeliyorsun. İhanet ve melaneti meşrulaştırma arayışındasın. Terörist Demirtaş'la çalışma toplantısı yapacakmışsın. Ah Özgür ah, senin gibilerinin siyasette yer alıyor olması bile başlı başına garabet ve rezalet. Tuttuğun dümen seni felakete sürüklüyor, haberin olsun" açıklamasında bulundu.

KAYNAK : DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    chpden hiç bir zaman hayır geldiğini gördünüz mü.
    Cevapla
  • muhtar 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP liderinin yaptığı aynen kavala demirtaş ile görüşecekmiş olamaz reisle niye görüşüyorsunadamın okonularla görüşü açık amaç MHP yi dışarıda tutmaksa boşuna uğraşmayın asla başaramazsınız.sizin amacınızı çok iyi biliyoruz reisi çooook satan oldu ama o kimseyi satmadı
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 hafta önce Şikayet Et
    YAKIN ZAMANDA CHP SÖYLEMLERİ; Ne işimiz var Libya da! Mavi Vatan da emperyal oluruz! Kıbrıs tan asker çekelim! Azerbaycana milisler gönderdik! SİHA'lar insan haklarına aykırı PKK'lıları avlıyor!Sınırımızda LAİK PYD olsun, onlar kendi bölgelerini savunan arkadaşlar! Rusya ya karşı duralım!
    Cevapla
  • Vejdo 1 hafta önce Şikayet Et
    Özgür Özel'in normalleşme dediği ne acaba pkk'lılarla işbirliği yapmak
    Cevapla
  • Halil 1 hafta önce Şikayet Et
    Chdem’in başına kaset operasyonuyla indirilen rahmetli Deniz Baykal’dan sonra, vah vah keMAL’den sonra, şimdiki özgürt özel’de aynı merkezin adamı…??? Normalleşme dedikden sonra özgürt özel’e ağbabaları tarafından ayar üstüne, ayar çekiyorlar…!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR