DEM Partili vekil, terörist cenazesine katıldı

DEM Parti Mardin Milletvekili Saliha Aydeniz, geçtiğimiz günlerde kırmızı kategoride olup etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Sultan Dağ'ın cenazesine katıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2024 11:46 GÜNCELLEME 26.06.2024 12:19 SİYASET
DEM Partili vekil, terörist cenazesine katıldı
DEM Partili vekil, terörist cenazesine katıldı

Bölücü terör örgütü PKK'yla arasına bir türlü mesafe koyamayan DEM Partililer, teröristler için düzenlenen cenaze ve taziye organizasyonlarında ön sıralarda yer almaya devam ediyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Batman'da düzenlenen operasyonda kırmızı kategoride aranan terör örgütü HPG'nin kadın kolu YJA STAR'lı Sultan Dağ ile Zeynep Nibat etkisiz hale getirilmişti.

TERÖRİSTİN CENAZESİNE KATILDI

Emniyet güçlerimiz tarafından üzeri çizilen teröristlerden Sultan Dağ'a, Mardin'de dün akşam saatlerinde cenaze töreni düzenlendi.

Yapılan cenaze törenine, kırmızı kategoride aranan teröristin yakınlarıyla birlikte DEM Partililer de katıldı.

Teröristin cenazesine katılan DEM Partililer arasında Mardin Milletvekili Saliha Aydeniz'in de olduğu görüldü.

POLİSİN KOLUNU ISIRMIŞTI

Öte yandan tarihler 2019'u gösterdiğinde Van'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen HDP milletvekillerinden Saliha Aydeniz, açtığı pankartı almaya çalışan kadın polis memurunun kolunu ısırmıştı.

Aydeniz, polisin kolu ısırmadan önce de başka bir polis memurunun üzerine yürüyerek yumruk atmıştı.

KAYNAK : YENİ ŞAFAK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • SALAHATTİN ADANA 2 gün önce Şikayet Et
    özgür efendi dönde bak eserlerine; ÖVÜN yine ÖVÜN gerçi nekadar ÖVÜNSEN AZDIR. MİLLETİMİZ DEMPKK ile AŞKINIZI UNUTMAYACAK ve UNUTTURMAYACAKTIR...!
    Cevapla
  • Şahin Kaya 2 gün önce Şikayet Et
    Yazık çok yazık bu milletin bu şehitlerin gazilerin vergileriyle hala maaş alıyorlar haram olsun zehir olsun zıkkım oldun nerde bu savcılar adalet bakanlığı TBMM hükumet nerdesiniz
    Cevapla
  • Mesut can 2 gün önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun böyle adalete sen bir ülkede milletvekili olacaksın maaş alacaksın devlete baş kaldıranları devlet öldürecek sen leşlerinin cenazesine katılacaksınız başka ülkede olsa onuda oraya gömerler
    Cevapla
  • C.A 2 gün önce Şikayet Et
    Böyle ülke mi olur.
    Cevapla
  • misafir 61 2 gün önce Şikayet Et
    Kendisi de aynısı ondan olabilir mi acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR