Atamalar sonrası Kemal Memişoğlu ve Murat Kurum'dan ilk açıklamalar!

Cumhurbaşkanı kararı ile Sağlık Bakanlığına Kemal Memişoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına ise Murat Kurum atandı. İki yeni bakandan atama kararları sonrası ilk açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2024 06:28 GÜNCELLEME 02.07.2024 06:37 SİYASET
Atamalar sonrası Kemal Memişoğlu ve Murat Kurum'dan ilk açıklamalar!
Atamalar sonrası Kemal Memişoğlu ve Murat Kurum'dan ilk açıklamalar!

Atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Görevden affını isteyen ve görevden af talebi kabul edilen Fahrettin Koca'dan boşalan Sağlık Bakanlığı'na Kemal Memişoğlu atandı.

Erdoğan'ın imzaladığı atama karaları sonrası açıklama yapan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Görevimin gerektirdiği ağır sorumluluğu hakkıyla ifa edebilmek için var gücümle çalışacağım" dedi.

Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle Türkiye Cumhuriyeti’nin 53. Sağlık Bakanı olarak atanmış bulunmaktayım. Vatanımız ve milletimiz için bu onurlu göreve beni layık gördüğü için Sayın Cumhurbaşkanı'mıza şükranlarımı arz ediyorum. Görevimin gerektirdiği ağır sorumluluğu hakkıyla ifa edebilmek için var gücümle çalışacağım. Allah utandırmasın. Saygı ve hürmetlerimle" ifadelerine yer verdi.

BAKAN KURUM: ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Çabamız, gayretimiz, mücadelemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmaktır" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bizi bu şerefli göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Çabamız, gayretimiz, mücadelemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmaktır. Bayrağı devralacağımız Sayın Mehmet Özhaseki bakanımız gibi biz de başta asrın felaketinin yaşandığı tüm şehirlerimiz olmak üzere 81 ilimizin her köşesinde çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz. Rabbim üstlendiğimiz bu kutlu görevde bizi aziz milletimize mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 74 TÜMÜ
  • mavikan 1 gün önce Şikayet Et
    kocanın gitmesi , kurumun gelmesi İYİ OLDU
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    yarısı bizden kampanyasına hız verelim inşaAllah
    Cevapla
  • Mehmet nur Özel 1 gün önce Şikayet Et
    Yakışır İşin ehli sayın bakanım murat kurum tebrik ediyorum yeni görevinde başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
    Cevapla
  • Ulak 1 gün önce Şikayet Et
    Liselere artık ciddi şekilde denetim lazım kızlar sigaraya burda başlıyor.
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 1 gün önce Şikayet Et
    Murat Kurum, Çevre Bakanıyken 'bir şey yapamadı diye algı oluşturan sefiller' şimdi görecekler Murat Kurum'u ... Yerinde bir atama. Tebrikler ve başarılar dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR