MHP'den Özgür Özel'e kıyaslama tepkisi!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "bozkurt" işaretini kıyaslayan açıklamalarına tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2024 14:28 GÜNCELLEME 05.07.2024 14:28 SİYASET
MHP'den Özgür Özel'e kıyaslama tepkisi!
MHP'den Özgür Özel'e kıyaslama tepkisi!

Büyükataman, "Türk milletinin sembolünü alçakça bir kıyaslamaya sokanları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz." ifadesini kullandı.

Ataman, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Türk milletinin sembolü olan 'bozkurt'la terör örgütünün işaretini kıyaslama hatasına düşen, tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır. Türk milletine ait bir işaretten bu kadar gocunuyor ve böyle bir kıyaslama yapıyor olması, CHP'nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinden ne derece uzaklaştığını bir kez daha göstermiştir.

DEM’in gönlünü hoş etmek için Türk'e ve Cumhuriyetimize ait ne varsa utanmadan reddeden Özgür Özel, DEM'li ittifak ortaklarının gönlünü yapmak uğruna aziz milletimizin zekasını hafife almakta, milli şuura saldıranlarla aynı hizaya geçmektedir. Ne yazık ki CHP, 'bozkurt'tan, Türk'ten, Atatürk'ten ve Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığından rahatsız olanlarla aynı çizgidedir. Sapla samanı karıştırmaya çalışanları ve Türk milletinin sembolünü alçakça bir kıyaslamaya sokanları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz."

CHP Genel Başkanı Özel, dün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya geldiği görüşmesinin ardından basın mensuplarının UEFA'nın Merih Demiral hakkındaki disiplin soruşturmasına ilişkin sorusunu şu sözlerle yanıtlamıştı:

"Genç bir futbolcunun gol sevincini yaşarken kullandığı bu işaretten dolayı böyle bir soruşturmayı doğru bulmadığımızı dün de ifade ettik. Ama bu tartışmayı Türkiye'de köpürtmek, büyütmek ve bir siyasi çekişme noktasına getirmeye çalışmak, başta milli takıma zarar verir. Bu konuda herkesin duyarlı davranması gerekiyor. Bir de bu konuda, bu işaret konusunda özgürlükçü olmak lazım sıkıntı yok, biz hep böyleydik. Ama bundan birkaç yıl önce bir genç sporcumuz bu sefer zafer işareti yapınca, bugün bu işaretin özgürlüğünü savunanlar tarafından linç edilmişlerdi. Onları kendi tutarlılıkları açısından kendilerini sorgulamaya davet etmek lazım."

KAYNAK : AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • *ekrem* 2 gün önce Şikayet Et
    bahset ti gin terörist ha p k k ha d e m zaten c h p nin kan kası yani c h p ye eş başkan lıgı bu zat ın yüzüne karşı ilan ettiler milletin deyil illetin yanında yer alan bir parti c h p k k hem de l g b t çi bunlar çiddiye almayın isteseler de yerli ve milli olamazlar hain ligin diger versiyon
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    O işaret pkk işareti... Saçmalığın lüzumu yok. Bozkurtla nasıl bir tutarsınız ki...
    Cevapla
  • E. T, 2 gün önce Şikayet Et
    DOĞUDAKİ MİLYONLARCA TÜRKMEN SOYDAŞIMIZI ORTAYA ÇIKARIN ÖRGÜTLEYİN ÖĞRENİN KONUŞUN BİLİN ARTIK,DOĞUNUN EZİCİ ÇOĞUNLUĞU TÜRKTÜR GERİ KALANLAR KRİPTO ERMENİ VE ARAPTIR.UYANIN ARTIK.guzellemeleri bırakın artık
    Cevapla
  • misafir 34 2 gün önce Şikayet Et
    CHP ; hem Türk, hemde Müslüman düşmanıdır yoksa siz özgür özelin bozkurt işaretinin sadece bir partinin sembolü olmadığını Beşbin yıldır Türkün simgesi olduğunu bilmediğinimi sanıyorsunuz size bir örnek vereyim Milli eğitim Bakanı yeni bir müfredat açıkladı. Türkiye yüzyılı Maarif modeli bu müfredat içerdeki ABD ve Batının uşaklığını yapan CHP yi rahatsız etti
    Cevapla
  • EFER HASAN 2 gün önce Şikayet Et
    amed sporlu sözde pkk zafer işareti ile BOZKURT İŞARETİNİ BİR TUTAN AHMAKLAR VAR. bunlarda İKTİDARA TALİP................
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR